JouJou Botanicals ima neodoljivi proizvod za ljeto

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


JouJou Botanicals je hrvatski holistički skincare brand stvoren s ciljem da vaše svakodnevne beauty rutine, pretvori u posebne rituale brige o sebi i svojoj koži. Organski, samonikli i održivi sastojci kombinirani s najboljim aktivnim ekstraktima zelene biotehnologije pružaju visokoučinkovitu njegu u svakom proizvodu.

Ovaj niche brend, iako je na tržištu tek godinu dana, uspješno se uspio plasirati na svjetsko tržište, a sada se želi predstaviti i domaćoj publici u novom ruhu.
Zato danas s ponosom predstavlja svoju ljetnu verziju ulja za njegu kože cijelog tijela prikladnog naziva – Island Girl Summer Oil.

Island Girl Summer Oil

Višenamjensko ulje inspirirano je nostalgičnim sjećanjima na ljetne dane.
Njegova formula intenzivno njeguje kožu i kosu, regenerira je i štiti od isušivanja, a opojni miris tiare cvjetova maceriranih u kokosovom ulju donosi čaroliju dalekih otoka i toplih dana.

Bogata mješavina njegujućeg Monoi i Kukui ulja s dodatkom pasjeg trna i ekstrakta mrkve bogatih beta karotenom pružit će vam njegovanu kožu i sjajan ten. A visokohranjivi vitamin E, te ekstrakt maline brinu se da ostanete njegovane tijekom ljetnih mjeseci.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI