Jupiter u Ribama – vrijeme je da naučimo poštivati svoj svijet, kao i tuđe svjetove

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Jupiter u Ribama – ostvarujem svoje snove

Boravit će u tom znaku veći dio naredne godine, s tim da će privremeno prijeći u znak Ovna (10.5. – 28.10.). Ovaj Jupiter u Ribama pomaže nam da budemo bolji ljudi, da shvatimo važnost povezanosti te koliko utječemo jedni na druge. Tvoja bol je i moja. Tvoja sreća budi i moju. Kako je tebi, tako je i meni.

Sada imamo priliku pokazati samilost, pomoći nemoćnima, bolesnima, siromašnima i slabima. Dati potrebitima. U narednoj godini će se vrlo brzo pokazati kako ono što dajemo, dobivamo i natrag. Kakvi smo prema sebi i prema drugima – to će se manifestirati u našem životu.

Dobro se dobrim vraća.

Vrijeme je da naučimo poštivati svoj svijet, kao i tuđe svjetove. Ne osuđivati prosuđivati, već prihvaćati, pokušati razumjeti. Empatijom liječimo sebe i druge.

Teme značajne u narednoj godini

Teme vezane uz bolnice, zatvore, vode, more i oceane, umjetnost, kolektivno nesvjesno, duhovni rast, vjeru, prošlost bit će značajne u narednoj godini. Usudimo se sanjati, vjerovati da su čuda moguća. Usudimo se pokrenuti ostvarenje svojih snova, vjerovati da je dobro i bolje moguće za nas.

Iscijelimo neke rane iz prošlosti, pokušajmo iz njih izvući učenje, zatvoriti stara poglavlja i pripremiti se za ostvarenje novih ciljeva.

Oprostimo onima koji su nas povrijedili. Oprostimo sebi. Ljudi smo, ranjivi ispod kože.

Možete li vizualizirati bolju budućnost, sebe s osmjehom na licu, sebe zadovoljnu/zadovoljnim?

Iscijeli rane iz prošlosti, nahrani svoju dušu

Probudimo svoju kreativnost, bavimo se onim što nas usrećuje. Poezija, ples i glazba, bavljenje fotografijom, meditacija, yoga imat će iscjeljujući učinak. Nahrani svoju dušu.

U ožujku će se Jupiter sastati s Neptunom, a taj aspekt je posljednji put bio aktivan vrlo davno, sredinom 19. stoljeća. Na djelu je još jedan značajan energetski pomak, otvaraju se neka nova vrata u našoj svijesti.

Počnimo vjerovati svojoj intuiciji. Odustanimo od iluzija i zabluda. Čuvajte se pretjerivanja u alkoholu i porocima. Potrudimo se otkriti istinu. Tajne će se sve teže čuvati.

Imamo jedinstvenu priliku iscijeliti rane iz prošlosti, shvatiti kako se srcem bolje vidi i postati bolji ljudi. Bolji prema sebi. Bolji jedni prema drugima.

Neka živi ljubav!

Povezano: Retrogradna Venera navodi na promišljanje o odnosima

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI