Kako opremiti apartman i biti u trendu?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Iako se ne čini tako, do nove ljetne sezone nije ostalo puno vremena.  

Stoga, proljeće je idealno vrijeme za pripremu apartmana kako bi goste dočekalo sve savršeno. Opremanje apartmana, uzbudljiv, ali i izazovan zadatak, očekuje mnoge stare, ali i nove iznajmljivače. Svaki prostor ima svoj potencijal kojeg je uz kvalitetne savjete moguće pretvoriti u ambijent koji osvaja na prvi pogled.

Najnoviji katalog Lesnine „Svijet apartmana“ nudi upravo najbolje savjete i inspiraciju za uređenje interijera. Široki asortiman proizvoda te kompletna rješenja koja prate najnovije trendove olakšat će uređenje apartmana.

Bijela boja i pravilo „manje je više“  – glavne su smjernice sezone

Pravilo „manje je više“ svakako treba imati na umu pri svakom koraku uređenja. Bijela boja je jedna od onih koja ne može biti izvan trenda. Iako je neki smatraju sigurnim i pomalo dosadnim izborom, bijela boja interijeru doprinosi svježini i prostranosti. Nepogrešiv odabir je kombinacija bijele boje s bež bojom i s pastelnim tonovima plave i zelene.

Pri odabiru namještaja važno je postići atraktivan izgled koji će goste očarati na prvu, dok u isto vrijeme praktičan i funkcionalan za korištenje. Višenamjenski namještaj idealan je odabir. Manji komadi osim što se jednostavnije kombiniraju, ostavljaju dojam prostranosti. Primjerice, kauč na razvlačenje koji može poslužiti kao dodatni ležaj za goste, maksimalno iskorištava prostor. Ugradbeni komadi također će postići taj efekt.

Detalji su bitni za kreiranje finalnog dojma

Upravo su detalji oni koji vašem prostoru daju osobnost i stil, a prednost je što ih možemo lako promijeniti tako da apartman iz sezone u sezonu djeluje drugačije. Zanimljivi dodaci poput mirisnih svijeća, zidnih dekoracija i ukrasnih jastuka s motivima sidra ili prugastog dizajna, unijet će dašak Mediterana u prostor. Detalji kao što su antialergijski jastuci i popluni ili kvalitetni ručnici, učinit će presudnu razliku pri odabiru smještaja. Također, ne treba zaboraviti ni vanjski izgled apartmana koji itekako utječe na dojam.

Inspiraciju, ideje i sve potrebno za odabir kvalitetnog i posebnog namještaja za stvaranje „odmora za pamćenje“ potražite u svim prodajnim centrima Lesnine XXXL ili na putem web shopa.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI