Kako ponovno probuditi strasti? – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Uza sve životne obaveze koje nas pritišću iz dana u dan, vrlo je lako zapostaviti seksualni život, a imamo i bezbroj izgovora: umor, iscrpljenost, glavobolje, problemi na poslu i lista se samo nastavlja.

Kada se zahlade odnosi u vezi, najgore što možete učiniti je potražiti ljubav na drugom mjestu. I sami znate da to nije najbolje rješenje, pa barem pokušajte biti zreli i potrudite se da vaša sadašnja veza ponovo zaživi.

Ovo su neki od načina kako osvježiti strast u vašem ljubavnom odnosu:

Mislite na svoje zadovoljstvo

Mnoge strasti se rasprše upravo zato što se partner fokusirao ne zadovoljstvo onog drugog, umjesto na svoje. Ne zapostavljajte svoje želje i ne pridavajte veći značaj partnerovim željama. Recite mu što vam treba i što želite. Samo kroz otvorenost, iskren razgovor i priznavanje emocija možete riješiti ovaj problem.

Razmislite jeste li u vezi iz pravih razloga

Uvijek je tu pitanje navila ili se doista radi o ljubavi? Može li se strast vratiti u vaš odnos?

Ako mislite da ne, postavite pitanje je li pametno ostati u takvoj vezi i koliko vam je bitna strast.

Pronađite vremena da pobjegnete od realnosti i svakodnevice

Kada smo konstantno u stresu, žurbi, frci i problemima, zaboravimo se opustiti i dopuštamo tom kaosu da upravlja. Pronađite način da svaki dan pobjegnete u paru od problema i opustite se.

Rutina narušava vašu emocionalnu povezanost

Ne dopustite da vaš život postane monoton. Rutinom gubite radost u svom životu. Učinite uvijek nešto drugačije od onog što ste činili jučer, to je ključ sretnih odnosa.

Istaknuto www.pult24.info

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI