Kako svakoga dana naći vremena za čitanje i odabrati pravu knjigu za sebe

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kako svakoga dana naći vremena za čitanje

Stoga često pitanje nije koju knjigu čitati, već kako pronaći vrijeme za neometano uživanje u omiljenom štivu. Kao i sa svim drugim navikama, potrebno je stvoriti ritual i konzistentnost. Sagledajte svoj dnevni raspored i odvojite vrijeme kada ste najviše opušteni. Za neke je to rano ujutro, za neke kasno navečer, a za neke pauza na poslu. Nemojte upasti zamku da “jednostavno morate” pročitati minimalno 10, 20 ili 30 stranica svakoga dana. Već 2, 3 stranice kojima ćete “ukrasti” vrijeme od ostalih obaveza bit će dovoljno.

Kako odabrati pravu knjigu za sebe

Sigurno vam se dogodilo da potrošite 2 sata svog vremena na loš film ili seriju. Ista stvar je i s knjigama. Život je prekratak da biste ga trošili na bilo kakav sadržaj koji vam ne drži pažnju ili donosi sreću. Ako ste već pročitali sve knjige koje vas zanimaju, donosimo neke koje bi vam se mogle svidjeti – ne samo sadržajem već i cijelim konceptom!

Naime, otkrili smo brend Peekabook koji je pravi mali raj za knjigoljupce! U ponudi imaju kutijice koje možete naručiti jednokratno ili na mjesečnoj bazi. Osim izvrsniih noviteta iz svijeta knjiga, svaka kutijica sadrži i druge vezane proizvode. Poput rokovnika, stationary opreme, kava i sličnih sitnica koje će svakoga obradovati. Stoga su idealne, ne samo za vas već i za poklon onima koji uvijek imaju neku knjigu u ruci. Evo koje kutijice trenutno nude.

Za poduzetne žene

Kutijica s knjigom Čudesno jutro namijenjena je ljubiteljima osobnog razvoja (ali i ženama koje razmišljaju o poduzetništvu ili su već poduzetnice). Osim knjige, u kutijici vas očekuje i kod za ekskluzivan pristup videu Sare Peranić: Poduzetnički mindset. Oduševit će vas i predivan baršunasti rokovnik i ostali vezani detalji.

Tko je Maud Dixon?

U kutijici Tko je Maud Dixon također je kartica koja sadrži QR kod za pristup videu koji je samo za Peekabook obožavatelje snimlila dr. sc. Anđela Jelić na temu Psihologija prehrane, zdravlja i blagostanja. Sama knjiga mix je psihološkog trilera i priče o ostvarenju ambicije i svakako se mora naći na vašoj “must read” listi!

Zdravlje i osobni rast

Tema kutijice Fitness i Napolitanke je rast, pa vas osim zanimljive knjige očekuju i drugi vezani proizvodi. Oduševite se osobnom biljkom koja dolazi u čašici zemlje sa sjemenkama, notesom za sve vaše nade i snove. Tu je i korisna piši – briši kemijska s inspirativnim natpisom te kartica s 25 prijedloga za ljubav prema sebi!

Naručite svoju kutijicu već danas i pokažite ljubav i brigu prema sebi – i drugima!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI