Kako znaš da si u sedmom nebu?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kada se zaljubiš, osmijeh jednostavno ne možeš sakriti. Ne možeš ni glumiti da ti on ili ona nije stalno na pameti jer čim se pojavi prva prilika, svaku temu povezuješ s njim ili s njom. Leptirići u trbuhu, jedva čekaš da provedete vrijeme zajedno i odjednom je svijet lakši i baš ništa nije problem – sve je to znak da si u sedmom nebu.

U Argentumu je aktualna kampanja S tobom na sedmom nebu povodom Valentinova i gotovo svaki dan nas podsjećaju na sve blesave odluke koje smo donijeli zbog ljubavi. Čak i ako nisi ovaj tren zaljubljen, u njihovu kampanju i nakit ćeš se sigurno zaljubiti.

Ususret Valentinovu, Argentum te nagrađuje romantično simpatičnim naušnicama Sparkling Heart. Neka tvoji modni detalji sjaje kao i tvoj osmijeh kad vidiš osobu koja ti se sviđa. Igrajte se s nama i vidimo se svi na sedmom nebu!


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr  (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža Facebook, Instagram, TikTok i YouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 16. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI