Konačno grudnjak koji se prilagođava svim veličinama i oblicima!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELIYamamay pozdravlja jesen novim inovativnim projektom za žene, posvećenim održivosti. ‘Principessa Super Bra’ inovativan je grudnjak bez žica, super prozračan, super rastezljiv i super udoban grudnjak s vrlo fleksibilnim krojem koji ističe oblik tijela i prilagođava se tjelesnim promjenama, a to ga čini vrlo dugotrajnim proizvodom.

Ovaj je projekt također odgovor na ekološke izazove s kojima se Yamamay odlučio učinkovito suočiti u interesu smanjenja otpada i brizi za planetu. Yamamay je dizajnirao grudnjak koji je zahvaljujući inovativnoj, elastičnoj tkanini i bešavnoj strukturi bez žica, stvoren korištenjem tehnologije lijepljenja (PresBond ™) čime uspijeva pokriti 25 veličina košarica u samo tri veličine (S-M-L), a jamči iznimnu udobnost, prianjanje, lakoću i svestranost.

Yamamay ‘Principessa Super Bra’ dostupan je u crnoj i brončanoj boji, a može se uskladiti sa svim komadima iz Principessa linije, koji su također bešavni i elastični, što ih čini nevidljivima kada se nose ispod odjeće.

 

Novi grudnjak PRINCIPESSA pronađite u Yamamay trgovinama, na www.yamamay.com

Označeno kao

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI