Kupujmo domaće je uvijek dobra ideja za poklon!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Upoznajte malu, poduzetničku obitelj Terrabotanika koja se bavi izradom dugotrajnih biljnih terarija.

Oni su osmislili pravi božićni, craft poklon paket hrvatskih malih poduzetnika kojim podržavaju kampanju #kupujmolokalno. Udružili su se s Taman Chocolates, Sapoon, Volim Ljuto i pašmanskim OPG Matulić i kreirali nešto presatko.

“Tražili smo male poduzetnike koji dijele iste afinitete, a to je promocija hrvatskog proizvoda, ručnog rada, inovativnih ideja, a samim time i kvalitete. Htjeli smo kreirati poklon paket za različite uzraste i široku publiku gdje svatko može naći nešto za sebe. Terrabotanika i Sapoon su već prije surađivali, ali smo odlučili proširiti tim za blagdanski paket da bude bogatiji i šarolikiji, a za proizvode Volim ljuto, Taman Chocolates i OPG Matulić smo već provjereno znali da su kvalitetni i pouzdani”, pojašnjavaju nam ovi kreativci!

Zbog svoje raznolikosti proizvoda, paket može biti i odličan poklon za cijelu obitelj gdje bi svatko pronašao nešto za sebe. Proizvodi u njemu su mirisni i njegujući (sapun i melem), za trenutke uživanja i opuštanja (čokolada i keksić), ali i trajni (biljni terarij koji je odličan je ukras svakom interijeru).

Kupnjom Craft ŽićBox paketa možete biti sigurni da je 100% ručno izrađen: čokolada se proizvodi od samog zrna kakaa do čokolade, melem od uzgoja maslina koje je glavni sastojak melema, pa čak su i božićne kapice na terariju ručno kreirane, rezane i lijepljene…. Ništa nisu prepustili slučaju!

Vođeni željom da ovog Božića kupujemo lokalno, podržavamo hrvatski proizvod, nagradimo male vrijedne ruke, te da kupcima omogućimo kvalitetne, zanimljive proizvode – preporučit ćemo vam Craft ŽićBox poklon paket.

U paketu se nalazi 5 proizvoda:

Paket dolazi u ograničenim količinama, ne šalje se zbog osjetljivog sadržaja, nego se preuzima u trgovini Spicy Days u Zagrebu. Možete ga naručiti na linku:

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI