Kvalitetno, trendi i pristupačnih cijena!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Trendovi se mijenjaju, trendovi se vraćaju, ali nema te modne kombinacije koju zanimljive cipele neće „spasiti“. Visoke pete žene vole nositi, a muškarci vole kako žene izgledaju u njima. Možda niste među onim ženama koje ih nose svakodnevno, ali visoke pete će se svakako naći i u vašem ormaru osobito ako se spremate na neku svečanost ili pak na izlazak s prijateljicama.

Ako je vjerovati modnim znalcima, kombinacija visoke pete i mašne ove sezone će biti pun pogodak!

Graceland, SALONKE, 199,00 kn , Fila, PLATNENE TENISICE, 199,00 kn

Ako ste više sportski tip, onda ćemo vam svakako preporučiti bijele tenisice. U 2022. godini se vraćamo omiljenim, modnim, klasičnim kombinacijama, pa su klasični baloner, traperice i majica s printom apsolutni modni favoriti i u nadolazećim mjesecima.

Za ove dvije kombinacije niste potrošile niti 400 kuna.

Sad kad ste se vi tako lijepo sredile, vrijeme je da se srede i vaši muškarci. Naravno, ako je neka svečanija prigoda u pitanju, vjerujemo da ćete se složiti da se ovaj smeđi model cipela može iskombinirati sa svim onim odijelima koje ima u ormaru.

Naravno, nećemo zaboraviti niti sportsku varijantu cipela koju će vjerojatno više nositi, a vi se nećete baš previše buniti. On će potrošiti čak i nešto više novaca od vas, oko 490 kuna.

AM SHOE, ELEGANTNE CIPELE 259,00 kn, Easy Street TENISICE 229,00 kn

Ne. Ni na djecu nismo zaboravili. Prve cipelice naših mališana bi trebale biti visoke, iznad gležnja, s čvrstom petom te u pravilu s fiksacijom gležnja. Naprijed cipelica treba biti dovoljno široka i ni u kojem dijelu ne smije dodirivati prste djeteta. U pravilu, cipelice se ne bi trebale nasljeđivati.

Sve djevojčice potajno žele biti kao svoje mame, posebice kada je neka svečanija prigoda u pitanju. Odabrat ćemo prekrasne, zlatne balerinke s neizostavnim šljokicama, jer ako išta djevojčice vole, onda su to šljokice.

Za neku ležerniju varijantu pronašli smo i jednostavne, roze tenisice koje će se moći iskombinirati sa svime što vaša djevojčica voli nositi, čak i sa suknjicom! Za ove kombinacije izdvojit ćete 300 kuna.

Cupcake Couture, BALERINKE 149,00 kn Cupcake Couture, TENISICE 149,00 kn

Možda nam se samo tako čini, ali dječake je nekako uvijek malo lakše obući. Ne zato što nema izbora, nego zato što su dečki nekako jednostavniji. Za svečaniju prigodu smo odabrali plitke, tamnoplave tenisice, a kao nešto što će moći nositi i svaki dan – povišene plave tenisice. I ova dva para će vas stajati kojih 300 kuna.

PAW PATROL, TENISICE 149,00 kn, Bobbi-Shoes TENISICE149,00 kn

I, ako sve zbrojite, za ove modne kombinacije potrošili ste oko 1500 kuna.

Ove kvalitetne i pristupačne modele pronađite u Deichmann poslovnicama diljem Hrvatske.

The post Kvalitetno, trendi i pristupačnih cijena! appeared first on She.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI