La Roche-Posay predstavlja B3 Retinol serum, moćnu molekulu protiv starenja kože

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


La Roche-Posay predstavlja dugo očekivanu anti-aging formulaciju – B3 Retinol  serum koji zajedno sa serumima Hyalu B5  i Pure Vitamin C10 sadrži sastojke koji postavljaju zlatni standard u anti-age njezi kože. Dok Hyalu B5 serum hidratizira i daje puniji izgled koži zahvaljujući hijaluronskoj kiselini čineći je mekšom na dodir, a ublažavajući tanke linije i bore, Pure Vitamin C10 čini ju blistavom, te ujednačava teksturu i ten uz čisti vitamin C, salicilnu kiselinu i neurosensin.

S druge strane, pojačanje u svakodnevnoj rutini njege u borbi protiv tamnih mrlja, dubokih bora, neujednačenog tena i fotostarenja, upravo je novi B3 Retinol serum koji doprinosi regeneraciji kože uz pomoć formulacije koja sadrži retinol – treću moćnu molekulu koju, u borbi protiv starenja, preporučuju dermatolozi širom svijeta.

Koja je rutina njege najbolji izbor za lice nakon tridesete, kako pravilno koristiti i kombinirati ove serume, te na koji način postići najefikasnije rezultate kroz kombinaciju različitih aktivnih dermatoloških sastojaka, otkriva Jelena Meštrović Štefekov, dr. med. spec. dermatologije.

U čemu je tajna učinkovitosti Retinola u tretiranju bora?

KAKO DJELUJU RETINOL I B3 VITAMIN?

Retinol, aktivan oblik vitamina A, a ujedno i glavni sastojak novog La Roche-

Posay seruma, donosi razne prednosti za kožu a koje uključuju:

– ujednačenu i glatku teksturu

– smanjenje nesavršenosti i tamnih mrlja

S druge strane, vitamin B3 ili niacinamid koji se prirodno nalazi u organizmu, vitalan je jer:

– obnavlja kožnu barijeru

– regenerira kožu i smanjuje hiperpigmentaciju, a u kombinaciji s retinolom

– vraća barijeru kože i nudi snažno rješenje protiv starenja

Kako koža stari bore, tamne mrlje i fine linije postaju vidljivije. Za to su djelomično odgovorni genetski faktori koji se ne mogu kontrolirati, jer dovode do usporavanja obnavljanja stanica kože. Što je još važnije, koža stari i zbog vanjskog procesa koji mijenja prirodne strukture kože, nazvanog fotostarenjem.Upravo zbog toga, La Roche-Posay je lansirao novi Retinol B3 serum koji sadrži dermatološku molekulu retinol koja dugotrajno korigira znakove fotostarenja.

Retinol, odnosno retinoidi su derivat vitamina A koji se prirodno nalazi u koži, a uključivanjem u formulacije proizvoda za njegu lica daju učinkovite rezultate u borbi s borama i neujednačenim tenom.Zbog činjenice da je fotosenzitivan i nudi snažno rješenje protiv starenja kože, retinol treba koristiti isključivo u okviru noćne njege, dok se preporučuje obavezno korištenje zaštitnog faktora prije svakog izlaganja suncu, čak i u zatvorenim prostorima s dnevnim osvjetljenjem.

Ako bismo učinak retinola u koži mogli svesti na samo nekoliko riječi onda bi to bila – snažna, kompletna, sveobuhvatna obnova kože. Retinol korigira, popravlja oštećenja, normalizira i regenerira kožu. U stanju je korigirati čak i značajna oštećenja i znakove starenja kože, uključujući fotostarenje. Njegovo djelovanje uključuje sve slojeve, stanice i strukture kože, pa može čak dosegnuti razine regeneracije kože koje druge anti-age molekule ne mogu“, izjavila je Jelena Meštrović Štefekov, dr. med. spec. dermatologije.

Za maksimalnu učinkovitost: Abeceda dermatoloških anti-age

Uloga i važnost seruma od velikog je značaja, jer su upravo ovi proizvodi neophodni za zdrav, elastičan i pomlađen izgled kože u svakoj dobi. Za sve one koji nisu imali priliku započeti anti-age rutinu, sada je pravo vrijeme da pronađu idealno rješenje. La Roche-Posay obuhvaćatri ključna proizvoda na bazi vitamina A, B i C koji se mogu kombinirati za još bolju učinkovitost. Osim toga, proizvodi su namijenjeni za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu.

Idealna noćna njega uz vitamin A

Zahvaljujući snažnom regenerativnom djelovanju vitamina A novi  Retinol B3 serum s La Roche-Posay termalnom vodom uspješno rješava problem dubokih bora, neujednačenog tena i znakova fotostarenja poput tamnih mrlja na svim tipovima kože, čak i osjetljivim.

Za još bolje rezultate, a bez kompromisa na toleranciju, najbolje ga je primjenjivati kao noćnu njegu i udružiti njegovo djelovanje s učincima primjene Hyalu B5 seruma kroz jutarnju njegu. U ovoj kombinaciji obavezno treba koristiti zaštitni faktor nakon jutarnje rutine.

Dnevna njega uz vitamin B kao put do besprijekornog tijela

Hyalu B5 serum koživraća svježinu, elastičnost i volumen,a prepoznat je i kao broj jedan anti-age proizvod u ljekarnama[1], jer revitalizira kožu čime joj pruža kvalitetniji i zdraviji izgled. Sadrži jedinstvenu formulu koja objedinjuje čistu hijaluronsku kiselinu, vitamin B i madecassoside, za punoću i obnovu kože.

Preporučuje se kao dnevna rutina u kombinaciji s retinolom, dok je pogodan za korištenje i u večernjim njegama uz Pure Vitamin C10 serum kombinaciju.

Jutarnji rituali uz vitamin C

Uz Pure Vitamin C10, antioksidant serum koji kroz jutarnju njegu obnavlja kožu i ujednačava ten, koža dobiva najbolju njegu kakvu i zaslužuje. Nakon nanošenja koža postaje blistava, čvršća, a ujedno smanjuje bore te nepravilnosti teksture i boje, zbog čega koža blista tijekom cijelog dana.

U večernjim satima, za dubinsku hidrataciju i obnovu kože, najbolje je koristiti i Hyalu B5 serum, s obzirom na to da ova dva seruma zajedno čine idealni anti-age duo.

  • Retinol B3 serum, preporučena informativna cijena: 270,56 HRK
  • Hyalu B5 serum, preporučena informativna cijena: 270,56 HRK
  • Pure Vitamin C10 serum, preporučena informativna cijena: 270,56 HRK

[1] IQVIA, Pharmatrend International, Tržište anti-age proizvoda u Francuskoj, Italiji i Španjolskoj (u ljekarnama i drogerijama); u Njemačkoj, Belgiji, Nizozemskoj, Švicarskoj, Grčkoj i Austriji (u ljekarnama) – financijska godina 2019. u vrijednosti. / PMB Brazil, ljekarne, financijska godina 2019. / Tajland i Meksiko, financijska godina 2019.


Darujemo jednu čitateljicu! Sva tri seruma stižu na vašu adresu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 18. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI