LANCÔME X BOUDOIR – limitirani blagdanski La vie est Belle

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Blagdani su tu, a jedna od omiljenih aktivnosti božićnog perioda nam je darivanje najbližih. Ovih blagdana Lancôme je u jedinstvenoj suradnji isključivo za hrvatsko tržište reinterpretirao La vie est Belle miris. Gdje se umjetnost i kreativnost susreću s ljepotom, rađa se izvanredno.

La Vie Est Belle francuski je izraz koji znači “život je lijep” te govori o odabiru vlastitog puta do sreće i inspiriranju drugih. Blistava bočica mirisa pod nazivom “le sourire de cristal” (“kristalni osmijeh”), ima zaobljen otisak osmijeha u srcu. Završni dodir profinjenosti: vrpca vezana oko grla bočice simbolizira dva krila slobode. Upravo su ta krila slobode poslužila za inspiraciju lokalnoj modnoj kući Boudoir koja ih je kreirala u tri različita izdanja predstavljena na njihovoj modnoj reviji 6. prosinca 2023 u Novinarskom domu u Zagrebu.

La vie est Belle miris u novome modnome ruhu s potpisom Boudoir možete pronaći isključivo na Lancôme blagdanskom podiju od 11. do 24. prosinca u City Centar One West.

Dodatno, čitav period trajanja blagdanskog podija miris se može dodatno personalizirati uz graviranje na bočicu, a bilo koji kupljeni Lancôme proizvod može postati luksuzni dar uz blagdanske poklon kutije ili bogati ukrasni papir.

Profinjen dizajn kutije prikazuje prekrasnu Lancôme ružu u sjaju blagdanske, čarobne noći.

Koji su trendovi i kako se našminkati za novogodišnju noć svojim gostovanjem na podiju otkriti će 12. prosinca Milan Zorić regionalni makeup artist brenda Lancôme.

Milan je mladi i karizmatični vizažist koji se ističe bogatim iskustvom u svijetu ljepote, a odnedavno uz Lancôme nastupa diljem regije kao edukator te kreira lookove vrijedne priznanja.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI