Let 3 traži novi imidž za AntiValentinovo – pomozite im da skroje nove kostime! – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Let 3 traži novi imidž za AntiValentinovo – pomozite im da skroje nove kostime!

Četiri jahača apokalipse poznata su još od biblijskih vremena – predstavljaju rat, kugu, glad i smrt. Let 3 odabrao je tu temu za svoje nove scenske kostime koje će, kao i do sada, premijerno predstaviti na AntiValentinovu.

No, ovi riječki jahači apokalipse ne donose smrt i uništenje. Oni samo traže novi imidž za pohod na novo izdanje AntiValentinova #7, koje osim u Zagreb 4.3. uskoro dolazi u Kaštela i Rijeku!

Koji vas od jahača najviše intrigira? Na fotografijama su članovi Leta pokriveni materijalima od kojih tek treba sašiti nove kostime. No, sada nastupate vi – riječke pičke trebaju vašu pomoć!

“Draga publiko, puno smo vježbali nebi li se doveli u ovo besprijekorno stanje tijela koje korenspondira s oštrim umom i sjajnom dušom. Očekujemo od vas da se uključite u osmišljavanje našeg novog imidža kao 4 jahača apokalipse, nebi li tako zajedničkim snagama ušli u antivalentinovsku apokalipsu!” – poručio je Mrle, a Prlja još malo pojasnio što očekuju od vas:

“Nadodao bih da je svaka interakcija i podrška dobro došla te da su plagiranje i hakiranje apsolutno dozvoljeni pa čak i poželjni. Pozivamo sve bez obzira na ikakvu pripadnost i afinitete da nam daju ruku kako bi svi skupa napokon odjahali tamo gdje nam je mjesto!”

Osmislite, nacrtajte, izradite i poslikajte ili snimite svoju ideju za svaki ili pojedini od stylinga Leta 3 na temu jahača apokalipse. Najbolje nagrađujemo ulaznicama za bilo koji od tri eventa Antivalentinova #7 i druženjem s Letovcima na koncertu po tvome izboru!

Ideje za stajling šaljite na mail adresu [email protected], u inbox Facebook ili Instagram profila Leta 3 ili Damira Martinovića Mrleta (mrle.let3) najkasnije do 22.2.2022.!

Iz Rijeke za Zagreb jašu 4.3. na revijalno predstavljanje potpuno novog i preporođenog Leta 3, zajedno s novom verzijom pjesme ‘Glavanovo/Malo san maka’ s TBF-om. Uključite se i osvojite paket ulaznica za jedno od ovogodišnjih izdanja AntiValentinova kojem su ove godine domaćini Zagreb, Kaštela i Rijeka!

Ulaznice za sedmo izdanje AntiValentinova osiguraj na Eventim.hr i prodajnim mjestima Eventima, Rockmarku (Ulica Hrvatske Bratske Zajednice 4) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

Foto: Samir Cerić Kovačević

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI