Machine Gun Kelly iznenadio novim singlom i EP izdanjem – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Machine Gun Kelly iznenadio novim singlom i EP izdanjem

Uoči nadolazećeg albuma „mainstream“ koji se očekuje krajem ožujka, Machine Gun Kelly dodatno je iznenadio svoje fanove EP izdanjem „lockdown sessions“ na kojemu se nalaze tri viralna hita. No, to nije sve! Odmah nakon EP-a koji prezentira svestranost jednog od najupečatljivijih hitmejkera, MGK je predstavio i najnoviji singl „ay! (with Lil Wayne)”.

S hitovima okupljenima na neočekivanom izdanju „lockdown sessions“ nedvojbeno započinje novo uzbudljivo razdoblje za popularnog glazbenika čiji je najnoviji singl „ay!“ plasiran istovremeno s EP-jem. Singl je nastao u suradnji s Lil Wayneom, a u formi medleya s „maybe“ i „emo girl“, svoju premijernu izvedbu ostvario je tijekom MGK gostovanja u showu Jamesa Cordena krajem veljače. Sve tri pjesme pojavit će se na najavljenom šestom studijskom albumu Machine Gun Kellyja, „mainstream”.

Kada je riječ o EP-u, posebna zanimljivost je kako je jedna od obožavateljima ranije poznatih pjesama ovom prilikom promijenila ime. Ranije poznata kao „smoke and drive“, sada je na „lockdown sessions“ uvrštena pod nazivom „roll the windows up“. Osim promjene u naslovu pjesme, dodan je i novi stih, a dolazi i uz popratnu video snimku MGK-a i njegovog bubnjara Rooka.

U međuvremenu, najavni singl nadolazećeg albuma, „emo girl (feat WILLOW)“, s ostvarenih više od 30 milijuna streamova, nastavlja nadmašivati sva očekivanja!

Foto: Meeno

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI