Magazin broj 7 – Buđenje prirode i ženske energije

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Teškim okolnostima kao da se ne nazire kraj, kada pomislimo da smo se riješili jednog problema, pojavi se novi. Strahovi i nesigurnost postali su naši suputnici, ponekad nas preplavljuju, oduzimaju nam dah. Željni smo mira u duši i disanja punim plućima.

Bez obzira na sve oko nas, ne smijemo zaboraviti da smo jače nego što mislimo. Često ni same nismo svjesne svoje unutarnje snage. Ono na čemu nam je fokus, to će rasti. Ako je fokus na strahu, strah će se pojačavati. Ako je fokus na pozitivnim mislima, one će rasti. Mislite vesele misli, probudite u sebi proljeće. Neka proljeće bude u vama i oko vas.

Nakon zimskog mirovanja, proljeće je pravo vrijeme za nove planove i rad na sebi. Kako bismo vas inspirirali na rast i promjene, za vas smo pripremili zanimljive teme koje će vam u tome pomoći.

Saznajte što čini jednu suvremenu ženu, odnosno tko je žena 21. stoljeća. Ovo je tema koja bi vas mogla podsjetiti na to tko smo, što je naša misija i kako putem ne izgubiti sebe. Donosimo i odgovor kako s proljećem probuditi novu sebe te kako postati zadovoljnija i izgraditi samopoštovanje.

Očekuje vas još puno odličnih tema, vjerujem da će svaka od vas pronaći nešto za sebe. Uživajte u istraživanju novog broja “Buđenje prirode i ženske energije “.

Neka vam proljeće donese puno ljubavi i oboji vaše dane najveselijim bojama.

PREUZMITE MAGAZIN

Pregledajte i ostale brojeve

ONLINE MAGAZIN SUVREMENA ŽENA – IMPRESSUM

ISSN 2757-4261

GLAVNA UREDNICA
Marijana Glavaš

UREDNIŠTVO
Vatrogasna 8, Sesvetski Kraljevec
[email protected]
091 1770 825

IZDAVAČ I GRAFIČKA PRIPREMA
Moja Asistenca, obrt za usluge
Vatrogasna 8, Sesvetski Kraljevec

PERIODIKA
Četiri izdanja godišnje

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI