Mars/Saturn/Uran u narednim danima stvaraju napetu astrološku priču

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Mars/Saturn/Uran – iz kaosa se porađa nešto novo

Mars je po svojoj prirodi aktivan i želi djelovati, želi se kretati, no ovih ga dana zaustavlja Saturn i kao da poručuje – zaustavi se, nije još vrijeme!

Budi strpljiva.
Nemoj silovati ako ne ide.
Dogodit će se kad okolnosti budu zrele za ostvarenje.

Ovo može biti zahtjevno jer imamo dojam da nešto gubimo, propuštamo, možda i osjećamo krivnju, sebe optužujemo, no poanta je da je samo potrebno više vremena, više informacija, možda i neko bolje rješenje za ono što želite.

Mars i Saturn stvaraju neke terete i odgovornosti, možda i restrikcije od kojih želimo pobjeći.
Nismo spremni sada, tu je, ali ne mogu, nešto me koči.

Pa se vrtimo u krug. Bit će lakše kada prihvatimo, pomirimo se s onim što jest. To ne znači da smo pristali na takvu situaciju, već da trenutno ne možemo ili ne moramo ništa poduzeti ako nismo spremni. Ove odgovornosti mogu biti vezane uz starije osobe, novac, prijatelje, zdravlje.

Ovo je i prilika da vidite imate li inače problem s odgađanjem stvari, a ako imate, kako to prevladati.

Dajte si taj trenutak

Kako Mars bježi Saturnu, tako se približava Uranu u znaku Bika. Koliko je gornji aspekt blokirajući, toliko je ovaj poput tempirane bombe koja samo što nije eksplodirala. Kao da ne možemo više čekati, pa učinimo nešto naglo, u ljutnji i time napravimo više štete nego koristi. Ovaj aspekt simbol je i vatre koja prži sve pred sobom, simbol je buntovnika koji ne tolerira nerazumna ograničenja i pravila u kojima ne vidi smisao. To je moment kada dugo trpimo i čekamo i ne ide više, pa ‘puknemo’ i učinimo nešto što i nije najpametnije.

No isto tako ovo je poziv za izlazak iz sigurne zone, za prevladavanje strahova i ostalih blokada koji su nas kočili u posljednje vrijeme

Prije nego što učinimo nešto nepromišljeno, idemo se na trenutak zaustaviti i zapitati – je li ovo što ću sada učiniti dobro za mene? Dajte si taj trenutak.

Ovaj aspekt je put prema slobodi.
Nešto staro nestaje.
Novo se rađa.

Ovo je hrabrost poduzimanja, usuđivanja. Bitno je imati jasnu namjeru i djelovati promišljeno, bez toga činimo kaos, a dobit izostaje.

Mars u Škorpionu i Uran u Biku ističe važnost tema koja su vezane uz egzistenciju, novac, imovinu drugih ljudi, smrt, seks.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI