Modna večer Faro bara oduševila

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Faro bar, iako otvoren prije svega 6 mjeseci, već je poznat po jedinstvenim konceptima, a prvi put, u organizaciji agencije Mia Figlia Digital iz Rijeke, organizirana je modna večer pod nazivom “FARO BOŽIĆNA BAJKA” i oduševila sve prisutne!

Pod vodstvom manekenke Vedrane Linardić, su nam dobro poznata lica iz modnog svijeta:  Ema Gračan, Tea Mlinarić, Iva Frankić, Antonija Gržinčić, Nikolina Šaponja i ostale manekenke, predstavile najnovije kolekcije Sasche Obradovica i modnog dvojca ELFS!  Make up s potpisom IBeauty tima Ive Berišić je bio besprijekoran baš kao i svečane frizure FrizeRAJ studija.

ELFS
ELFS

Večer je podržala i MiVa galerija vina čije su šampanjce i tople Hennesy koktele mogli probati svi gosti, kao i krčka Agri Žlahtina te dobro poznata Skaramuča vina s Pelješca. Manekenke su na reviju došle, u velikom stilu, luksuznim prijevozom Šarić transporta. I riječki Porsche Inter Auto svojim je atraktivnim vozilima upotpunio događanje, a automobili su podjednako privukli pažnju muškaraca i žena.

SASCHA OBRADOVIC

Vlasnica Mia Figlie agencije Tanja Savić najavljuje razna događanja u novoj godini, posebno u ljetnim mjesecima. Između ostalog, tu su suradnje raznim vinarima pa je tako u planu degustacija vina, kulinarski show, promocija beauty brenda, popularni secret party i razna koncertna događanja: “Organizacija ovog eventa je bila svakako izazovna jer su i vremena takva, ali se u konačnici pokazalo da je upravo to ono što nam je svima, u ovom trenutku trebalo! Najbitnije od svega da su se gosti dobro zabavili, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, naravno!”

Tako je, moda i druženje je bilo upravo ono što nam je trebalo, a s obzirom na planove  smo  posve sigurni da će u ovom predivnom ambijentu, kroz cijelu godinu svatko uspjeti pronaći nešto za sebe.  

Do tada, nadahnite se ovim stylinzima i naravno, iskoristite prvu priliku za posjet restoranu o kojem se priča diljem Hrvatske!

Foto: Josip Čekada

Lokacija: Faro bar Dramalj, Gajevo šetalište 50

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI