Najbolje supruge u horoskopu su…

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Muškarci su u braku najsretniji baš s njima. One su prvenstveno snažne, ali i nesebične.

Ovo su 3 najbolje supruge u cijelom Zodijaku!

Žena Rak

Dame rođene u znaku Raka jako su vezane za svoje partnere. Njihova ljubav je bezuvjetna i učinit će sve za čovjeka kojeg vole. Međutim, sklone su drami, čak i zbog trivijalnih stvari, ali to je stvarno mala mana u usporedbi s vrlinama koje je krase.

Osim toga, fantastične su u kuhinji, što znači da ćete uživati u mnogobrojnim ukusnim jelima. Posvećene su majke, pune ljubavi, koje uvijek djecu stavljaju na prvo mesto. Ono što beskompromisno traže od svojih muževa jeste ljubav i iskrenost.

Žena Ovan

Astrolozi kažu da su žene Ovnovi dame koje svoje muškarce bacaju na koljena. One su izuzetno jake i nepopustljive, i učinit će što god je potrebno da bi postigle svoje ciljeve. Ako mislite da ste dovoljno jaki da provedete svoj život s ovom snažnom i hrabrom ženom, slobodno, ali morate se pobrinuti da plamen između vas uvijek gori.
Žena Ovan će očekivati vašu pomoć i podršku u svemu što radi. Zbog toga, uživat ćete u visokom društvenom statusu, jer će vas svatko zbog nje tretirati s poštovanjem. Žene Ovnovi imaju pozitivan utjecaj na svoje muževe, jer ih ohrabruju i osnažuju, podsjećaju na njihove odgovornosti i stvari koje su vrijedne njihove pažnje…

Stoje čvrsto na zemlji i imaju realna očekivanja od ljudi oko njih. S druge strane, te žene je jako teško privući, a ako to uspijete, budite svjesni da ona ima vrlo visoko mišljenje o vama i da će učiniti sve što je potrebno kako biste uvijek bili najbolja verzija sebe.

Majke Ovnovi su stroge i nepristrane, i u prošlosti su odgajale velike pobjednike i vođe. Ono što očekuje od partnera je snažan karakter i odlučnost…

Žena Lav

Žene Lavice su snažne i oštre. Drugim riječima, one su rođene ratnice. Imaju nevjerojatnu snagu i sposobnost, pa im treba netko tko je jak kao i one. Nikada ne padaju na “obične” muškarce.

Lavica se ne trudi previše da bi zavela muškarca koji joj se sviđa, njega će potpuno osvojiti njen šarm i snaga. One su posvećene i odane partnerice, i za svoje muževe će uraditi sve što treba kako bi bili sretni. Njihova ljubav je vrlo intenzivna. Zapravo, nikada nećete sresti drugu ženu koja će vas više voljeti nego Lavica. Ona je slika i prilika nesebične i požrtvovne ljubavi.

Kad je u pitanju borba, ona se bori istim intenzitetom i za svog muža i za djecu. Uvijek je spremna učiniti sve što je potrebno kako bi zaštitila svoje voljene.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI