Nakon duge borbe s rakom umro Boycie iz “Mućki” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Nakon duge borbe s rakom umro Boycie iz “Mućki”

Boycie, odnosno legendarni glumac John Challis koji je utjelovio Boycieja u popularnoj seriji “Mućke”, preminuo je u 80. godini života.

John Challis, glumac najpoznatiji po tome što je u seriji “Mućke” glumio trgovca rabljenim automobilima Boycieja, umro je mirno u snu nakon duge borbe s rakom. Ova vijest stigla je samo nekoliko tjedana nakon što je otkazao turneju zbog lošeg zdravlja.

“Molimo vas da poštujete privatnost Johnove obitelji i prijatelja u ovom teškom trenutku i budite sigurni da će u budućnosti biti prigoda za slavlje njegovog života – kada će svi biti dobrodošli”, objavila je njegova obitelj.

John Challis je 10 godina glumio u seriji “Mućke”, a potom se 22 godine nakon kraja prikazivanja serije pridružio u filmu “Mućke” zajedno sa Sir Davidom Jasonom i Nicholasom Lyndhurstom. Nedavno je postao počasni građanin Srbije, gdje je BBC-ov sitcom i dalje iznimno popularan, a snimio je i dokumentarni film “Boycie In Belgrade”, istražujući zašto je predstava bila toliko obožavana u toj balkanskoj zemlji. Potom je glumio i u spin-offu “Mućki” pod nazivom “Trava zelena”, a osim toga je glumio Montyja Stainesa u ITV-ovom sitcomu “Benidorm” od 2015. do 2018. godine te Scorbyja u legendarnoj seriji “Doktor Who”.

Source link

Autor

PODIJELI