Ne propustite Boutique sajam ljepote u Zagrebu, evo o čemu je riječ!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Trodnevna oda ljepoti

Upravo iz tog razloga sa zadovoljstvom najavljujemo trodnevni boutique sajam ljepote u Zagrebu koji će se održati u Avantgarden Event Squreu,

  • 05.05.2022. četvrtak, 16.00 – 21.00 h
  • 06.05.2022. petak, 16.00 – 21.00 h
  • 07.05.2022. subota, 12.00 – 20.00 h

Sajam je posvećen vama koji sebi želite priuštiti najbolje beauty rituale te ostati zdravi i lijepi.

Beauty fair 2022 je sajam koji je zamišljen kao mjesto koje će okupiti renomirane domaće i strane brandove iz svijeta ljepote i zdravlja koji su vodeći u područjima prirodne i dekorativne kozmetike, beauty gadgeta, njege kose, lica i tijela te zdravog načina života kako bi napravili prekretnicu i započeli novu urbanu i modernu eru sajmova ljepote s popratnim sadržajem u obliku beauty radionica, prezentacija i promocija noviteta u svijetu ljepote.

Najbolje iz beauty industrije

Cilj sajma je prezentiranje, edukacija i prodaja beauty proizvoda i usluga. Koncept sajma je zamišljen po uzoru na vodeće svjetske sajmove s područja beauty industrije. Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote, gdje će izlagači kao vrhunski stručnjaci u beauty svijetu pričati o novitetima, tretmanima za njege kose, prirodne kozmetike, IPL tretmanima lica, dekorativne te trajne šminke.

Svi posjetitelji će imati priliku kroz prezentacije i radionice naučiti pravila skin care rutine, kako odabrati kvalitetan proizvod za njegu lica, kako pravilno nanijeti make up te naučiti sve o najnovijim tehnologijama u svijetu beauty industrije. Osim samih beauty radionica, veliki naglasak će biti stavljen i na edukaciju kroz prezentacije Educa Centra te predavanjima i savjetima o razvoju poslovanja te kako uspjeti u vlastitom businessu. Neki od izlagača koji će biti dio Beauty fair 2022 su : Vugform Beauty, The body clinique, Cocochoco, La piel by Lana Jurčević, Mad about it, Banovic eyewear te brojni drugi.

Ambasadorica sajma je Iva Šarić, uspješni model i poznato lice tv ekrana. U organizacijski odbor su uključeni i Boris Banović, vlasnik luksuznog brenda i modni kolumnist te Katarina Baban, poznata hrvatska glumica te vlasnica brenda Lilith. Postoje samo tri stvari koje žene trebaju u životu: hranu, vodu i komplimente.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan! Uživajte u beauty danima u AvantGarden Event Squareu!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI