Neka usne vrište! – She.hr

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Vrijeme je da zaboraviš na suhe i neugodne ruževe koji brzo nestaju s usana. essence ti predstavlja revoluciju u njezi i bojenju usana: uz 8h matte tekući ruž za usne izrazi svoju osobnost glasno, ponosno i to od jutra do večeri!

Usne su oduvijek bile u centru pozornosti svih ljubiteljica vrhunskog makeupa!
One govore same za sebe, privlače poglede, odaju senzualnost i pozivaju na poljupce! One su naša snaga, naše saveznice u samopouzdanju, naše glasnogovornice u svakoj prilici! Uvijek ih želimo učiniti još izražajnijima i voluminoznijima.

One se smiju, govore, zavode, ljube… a pravim ružem možeš svojim usnama dati dodatnu dimenziju i energiju. Zato ih tretiraj s pažnjom i ljubavlju te ih ponosno ističi u svakoj prilici i to uz pomoć ruža koji je ugodan za nošenje, trajan i izražajan.

Upravo je takav essence 8h matte tekući ruž za usne koji ti nudi visoku pokrivenost i dugotrajnu, vodootpornu završnicu otpornu na poljupce koja traje do osam sati. Njegova kremasta, mat tekstura ugodna je na usnama i ne isušuje ih. Zahvaljujući posebno oblikovanom aplikatoru, tekući ruž se nanosi jednostavno i precizno.

ZAŠTO TI TREBA BAŠ essence 8h MATTE TEKUĆI RUŽ ZA USNE?

ZATO ŠTO NUDI BAŠ SVE:
  • postojan do 8 sati, ugodne kremaste teksture
  • nudi potpunu pokrivenost bojom, bez isušivanja
  • predivan spektar boja od mekih nude nijansi preko slatkih rozih tonova do intenzivnih crvenih
  • daje trenutačnu intenzivnu boju u samo jednom potezu
  • za lagano i precizno nanošenje
  • otporan na vodu – i na poljupce!

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 2. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI