Neodoljiva kolekcija nakita koja slavi radost i najljepše ljudske emocije

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje. One su sinonim za ljeto koje je idealno godišnje doba za igru s upečatljivim uzorcima ili modnim detaljima. Ako ste pak od onih koji radije biraju klasične odjevne komade, ne morate se odreći uživanja u bojama.

Da biste malo podigli i oživjeli cjelokupan izgled, dovoljno je primjerice posegnuti za originalnim modnim dodacima poput šarenih svilenih marama ili vječnog nakita koji ćete nositi i kasnije kroz sva godišnja doba.

Heavenly Joy

Mi smo inspiraciju potražili u živopisnim kolekcijama FREYWILLE nakita, a oduševio nas je nevjerojatan kolorit seta Heavenly Joy iz kolekcije Ode to Joy of Life koji podsjeća na svjetlost koja se rastapa u dugine boje i slavi najljepše ljudske emocije. Svaki komad ovog FREYWILLE umjetničkog nakita izrađen je tehnikom finog emajliranja, a vrhunsku izvedbu garantira više od 100 koraka minucioznog ručnog rada.

Pri kreiranju dizajna Heavenly Joy , FREYWILLE umjetnici i stručnjaci za fino emajliranje,  inspiraciju za motive su pronašli u impresivnim  primjerima tehnike vitraja na gotičkim srednjovjekovnim katedralama. 

U povijesti gotike, ljudi su došli na ideju spajanja slika od komadića obojenog stakla. Postavljen vitraj na prozor pronalazi život u sunčevoj svjetlosti, te kroz sebe pušta svjetlost i stvara nevjerojatan spektar boja. Tisuće boja u vitraju metafora su za najljepše ljudske emocije  koje se čine poput nježnih treptaja duše.

FREYWILLE nakit iz seta Heavenly Joy  je čarobna  igra svjetlosti  i boja koja pristaje svakoj puti te  ističe njezinu ljepotu suptilnim svjetlucanjem i sjajem. Odlično se uklapa u svaki styling te pruža osjećaj kao da sa sobom nosite mali komadić neba.

Modne fotografije nadahnute FREYWILLE kolekcijom Heavenly Joy snimio je  talentirani fotograf Ante Odak, styling potpisuje Ana Nikačević, šminku Petra Sever, a kosu Milena Mršić  za salon Glamour.

U ulozi modela je prelijepa Leonarda Zeba iz agencije Talia Model.

FREYWILLE kolekciju Heavenly Joy možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim FREYWILLE  buticima, a među kojima je i onaj u Zagrebu,  Preradovićeva 2. 

Za više informacija istražite i FREYWILLE online butik na www.freywille.com ili  Facebook stranicu Freywille Zagreb.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI