Nosi što želiš! – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ivana Bičanić novom kolekcijom torbi poručuje: Budi žena sa stavom i nosi što želiš!

Žene ste koje ne vole da im drugi kroje pravila po kojima ćete živjeti? Žene ste koje stvaraju vlastita pravila? Onda je nova kolekcija torbi dizajnerice Ivane Bičanić baš ono što vam treba!

Pred vama su nove CHIC IB Bags torbe koje poručuju baš to – živi svoja pravila!

Ivanina najnovija kolekcija donosi nove modele najomiljenijeg ženskog modnog dodatka koji će vas oboriti s nogu, kao i svaki put do sad. S obzirom na to da i sama dizajnerica kreira i živi po vlastitim pravilima pa se, tako, i ovog puta u njezinim kreacijama očituje taj stav.

Možete i vi biti žena sa stavom za kojom će, svjesno ili ne, okretati na ulici jer uz CHIC IB Bags nećete proći nezamijećeno. Jer žena sa stavom odiše nečim drukčijim, pogotovo kad svom izgledu doda i jednu od ovih prekrasnih torbi.

Takva žena, žena koja kreira vlastita pravila, opušteno ide kroz život jer nikad ne sumnja u sebe. Nju ne zanima kako drugi definiraju uspjeh, već joj je važno ono što ona smatra uspjehom jer ga sama stvara. Ona izgleda i ponaša se drukčije i neće dvojiti oko toga što joj se sviđa. Ona uvijek izgleda sjajno i nije je briga što drugi misle o tome. Ona nosi što želi i na način na koji želi.

Ivanina nova kolekcija vam daje priliku da spojite nespojivo i da nosite što želite i kako želite, važno je da vas veseli.

Stoga, drage žene – neka vas vaša upornost, rad, ljubav i strpljivost vode i rezultati će biti tu!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI