Nova beauty adresa koju ćete poželjeti posjetiti

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kallos Lash Studio & Academy novootvorena je beauty adresa u Novom Zagrebu, koja će nesumnjivo u kratkom roku zadobiti srca brojnih beauty entuzijastica. Misao vodilja osnivačice i vlasnice Kallosa, Martine Krajinović Gülsün, prilikom pokretanja salona bila je želja da svojim klijenticama naglasi prirodnu ljepotu, uz iznimno profesionalan i stručan tretman, u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi.

Tretmani korekcije obrva i ugradnja trepavica već su se na samom početku istaknuli kao najpopularniji, međutim, Martina ističe važnost vještine i određene mjere, kako bi se izbjegao efekt „metle“ ili „četke“, koji se nažalost često može primijetiti u okolini. „Svaka žena može nositi ekstenzije trepavica i svaka može biti prekrasna, samo treba pravilno i s mjerom pristupiti tretmanu“, objašnjava Martina i dodaje kako ne treba pretjerivati i uništavati ono što prirodno imamo. Zbog toga su smjernice kojima se vodi sigurnost tretmana, urednost i jedinstven pristup svakom klijentu, jer trepavice, a posebice obrve, treba prilagoditi licu, a ne trendu.

Osim u kvaliteti usluge, uspjeh Kallosa krije se u svestranosti i stalnoj nadogradnji. Ovo je ujedno i mjesto u kojem će se educirati brojni beauty artisti, a Martina je također već godinama jedna od najtraženijih beauty edukatora u Hrvatskoj, ali i u svijetu.

„Svaka klijentica će često primijetiti da se kod nas svakodnevno odvijaju edukacije budućih beauty tehničara i to je naša najjača snaga. Mi kreiramo znanje i prenosimo ga dalje i direktno formiramo budućnost naše beauty industrije“, naglašava Martina važnost edukacije i konstantnog učenja. Znanje se ne prenosi samo na beauty artiste, već i na klijente. Kallosu je iznimno važno da njihovi klijenti budu upoznati s detaljima tretmana na koji dolaze te da uz estetiku cijene i njegu kože, jer je koža kao čisto platno baza za postizanje najboljeg estetskog efekta.

Također, Kallos je jedini hrvatski brend koji potpisuje vlastitu Lash & Brow liniju proizvoda pa se tako ekstenzije, lash & brow lift, dermapen ili trajna šminka koriste u mnogim hrvatskim salonima.

Osim što će svaki klijent dobiti stručnu i kvalitetnu uslugu, imat će prilike pritom uživati u divno uređenom prostoru. Kako je riječ o beauty studiju, cilj je da prostor odiše urednošću i čistoćom, ali i dozom elegancije. Upravo to je postignuto mramornim podom, koji odiše sofisticiranošću te s drvenim detaljima koji unose toplinu u prostor. S druge strane, postignut je i industrijski štih uz pomoć betona i željeza, a kombinacija svih ovih materijala čini Kallos suvremenim i vrlo stylish mjestom.

Ugođaj je luksuzan, ali ugodan i opuštajući, što je dodatno postignuto nježnim mirisima, relaksirajućom glazbom i ljubaznim osobljem, uz pravi spa doživljaj. Da je Martina zaista predana svom poslu, dokazuje i činjenica da je cijeli interijer osmislila sama.

Glavni ciljevi Kallosa jesu sreća i zadovoljstvo klijenata, a postižu se spojem znanja, iskustva, kvalitetnih proizvoda i estetike. Najveći kompliment jest izgledati prekrasno, a bez očitih korekcija, a kako to postići, najbolje zna Martina i njezin tim iz Kallos Lash Studio & Academy.

Posjetite ga na adresi Ulica Karla Metikoša 2, Zagreb.

Foto: Petar Krajačić Vilović i Nikolina Zaninović Kokotović

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI