Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad za romantično proljeće 2023.

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Odgovor na postavljeno pitanje “Vjerujete li u vile” zasigurno će biti “Da, svakako” nakon samo jednog pogleda na novu istoimenu kolekciju vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad. Bajkoviti snovi vječitih romantičarki postat će stvarnost zahvaljujući haljinama ove dizajnerice, koja u svom prepoznatljivom stilu kreira ženstvene modele kojima su glavne karakteristike lepršavost i nježnost.

Nova kolekcija za proljeće 2023. puna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za savršenom vjenčanicom. Ostavši pri svom prepoznatljivom stilu Sandrine vjenčanice iz nove kolekcije su romantične, nježne i ženstvene, a krojevi jednostavni i elegantni. Krojevi koji pristaju svim mladenkama te utjelovljuju sve ono što je ženstveno i lijepo. 

U svojoj novoj kolekciji Sandra je obuhvatila sve: od romantične čipke, nježno ružičastih  tonova te vjenčanica A- kroja koje mladenke najčešće biraju. Uz tradicionalno bijelu, 2023. donosi nježnu paletu pastelnih nijansi u kojima posebno mjesto zauzimaju boja šampanjca kao i uvijek popularna boja pudera. Neodoljivi cvjetni detalji daju ovoj kolekciji onaj prepoznatljivi romantični Sandrin potpis. 

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad savršena je za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati.  Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

Više informacija o Sandrinoj novoj kolekciji možete pronaći na njenoj službenoj Internetskoj, Facebook te  Instagram  stranici. Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih neodoljivih vjenčanica potrebno je unaprijed rezervirati  termin za isprobavanje.  A  sama dizajnerica svojim savjetima pomoći će vam u odabiru jer kako kaže i sam odabir vjenčanice jedna je predivna uspomena u nastajanju.

  • Foto: Marija Laca
  • Model: Darija Walter
  • Make up: Katarina Ramic

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI