Nova Lancôme krema koja regenerira vašu kožu brže nego što ona pokazuje nove znakove starenja!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Trideset godina nakon prvog predstavljanja legendarne Rénergie kreme Double Performace 1992. godine, nakon koje je uslijedio Rénergie H.C.F. Triple serum, Lancôme najavljuje novu revolucionarnu kremu kao rezultat regenerativne znanosti.

Nakon više od dvije godine istraživanja, više od 250 ispitivanja formule, preko 500 kontrola kvalitete i testova na više od 770 žena, pronašli smo način da regenerirate svoju kožu brže nego što ona pokazuje nove znakove starenja.

Predstavljamo Rénergie H.P.N. 300-Peptide kremu. Ova uskoro patentirana inovacija spaja moćne sastojke – za koje se prije smatralo da ih nije moguće kombinirati u formulu s ciljem postizanja nove razine učinkovitosti. Inovativna formula sadrži novu koncentraciju hijaluronske kiseline, dokazano snažan čisti niacinamid i, prvi put u Lancômeu, više od tri stotine vrsta peptida u ambalaži s mogućnošću nadopune.

IMPRESIVNO OTKRIĆE ZELENE ZNANOSTI

Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema sadrži snagu peptida dobivenih pomoću zelene znanosti. Dizajniramo i razvijamo svoje proizvode čineći održivost prioritetom, bez kompromisa za sigurnost i svojstva proizvoda.

Nova Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema predstavlja novu formulu s peptidima dobro poznatih po svojoj ključnoj ulozi u regeneraciji kože. Budući da je većina peptida koji se koriste u kozmetičkim proizvodima sintetskog podrijetla i ograničena brojem, nijedan od njih danas ne može ponovno stvoriti učinkovitost peptida koji postoje u prirodi ili ljudskoj koži. Naš rekordni broj i raznolikost peptida formulirani su unutar naše Rénergie kreme: više od tri stotine vrsta peptida, tri stotine novih načina za postizanje još bolje regeneracije kože.

REGENERATIVNA SNAGA PEPTIDA OD SJEMENKI DO KOŽE

Peptidi su sastavni dio života jer se sastoje od niza aminokiselina, a njihovo povezivanje stvara beskrajnu količinu kombinacija peptida od kojih svaki ima različite kapacitete. Poznato je da peptidi djeluju na sve slojeve kože: epidermu, dermo-epidermni spoj i dermu[1] te su, stoga, najbolji saveznici vaše kože protiv vidljivih znakova starenja.

Lancôme je identificirao tri biljke bogate proteinima: sjeme lana, lupin i grašak. Kako bismo izdvojili peptide zaključane unutar složene strukture ovih biljaka, koristili smo proces transformacije pomoću triju jednostavnih koraka. Prvo se sjemenke usitne u prah ili pastu. Zatim se smjesa hidrolizira kako bi se stvorili peptidi. Treći i posljednji korak sastoji se od pročišćavanja peptida kako bi se zadržali oni koji su nama zanimljivi.

Od tisuća frakcija peptida identificirali smo više od tri stotine onih koji imaju regenerativnu snagu. Uspjeli smo identificirati više od tri stotine vrsta peptida povezanih s proteomom kože. Izdvojiti nekoliko vrsta peptida dobra je vijest, a izdvojiti njih tri stotine vrsta revolucionarno je.

PREKO TRI STOTINE VRSTA PEPTIDA U KOMBINACIJI S HIJALURONSKOM KISELINOM I NIACINAMIDOM

Ova inovacija u jednoj formuli koncentrira kombinaciju od tri stotine vrsta peptida i dvaju drugih poznatih aktivnih sastojaka:

 • Hijaluronska kiselina: Na bazi fermenta dobivena biotehnologijom. Hijaluronska kiselina poznata je po tome što apsorbira količinu vode do tisuću puta veću od vlastite težine i tako pomaže zagladiti kožu i vratiti joj punoću. Kod Lancôme proizvoda, hijaluronska kiselina nudi poboljšano prodiranje u kožu i dodatne prednosti smanjenja bora i hrapavosti kože.
 • Tri stotine vrsta peptida: Ultrakoncentrirana i moćna, ova kombinacija s više od tri stotine vrsta prirodnih peptida obnavlja kožu s ciljem postizanja čvrstoće, elastičnosti i uklanjanja bora.
 • Niacinamid (ili vitamin B3): Umiruje kožu i pridonosi upravljanju tonom kože te pomaže u borbi protiv tamnih mrlja.

VISOKA KONCENTRACIJA I VISOKA OSJETILNOST

Nova formula koja uspostavlja ravnotežu između ulja, maslaca i voskova kako bi se zadržala visoka učinkovitost sastojaka, a istovremeno osigurava visoku kvalitetu nanošenja, visoku razinu apsorpcije i glatki završni sloj bez masnog filma. Visoka učinkovitost sada znači potpuno novo iskustvo za kožu.

KLINIČKI DOKAZANI REZULTATI

Lancôme je ispitao regenerativna svojstva nove Rénergie H.P.N. 300-Peptide kreme. U ispitivanju su sudjelovale dvije skupine žena različite dobi od kojih je dio koristio kremu, a dio ne. Koristeći fluorescentni biološki marker, Lancôme je uspio pratiti brzinu obnavljanja njihove kože tijekom 22 dana.

 • Kod žena u dobi od 40 do 59 godina koža se brže obnavlja uz Rénergie H.P.N. 300-Peptide kremu nego bez nje, dokazujući tako njezina regenerativna svojstva.
 • Brzina regeneracije kože kod žena u dobi od 40 do 59 godina koje koriste kremu slična je brzini regeneracije kod mnogo mlađih žena u dobi od 20 do 39 godina, što dokazuje da se koža može regenerirati brže od svoje stvarne starosti.

Osim ovih testova, Lancôme je također uspio potvrditi učinke na vidljive znakove starenja.

Globalni rezultati izmjereni već nakon prvog tjedna:

 • Uklanja bore brže no prije[2]
 • Smanjuje tamne mrlje brže no prije2
 • Podiže kožu na licu i vratu brže no prije2

Klinički dokazana učinkovitost nakon 8 tjedana:

 • Ispravlja bore: 21%[3] manje bora i 26%3 manje malih bora
 • Smanjuje tamne mrlje: 22%3 manje tamnih mrlja i 22%3 više ujednačenosti tona kože lica
 • Podiže kožu lica i vrata: 38%3 više čvrstoće, 35%3 više elastičnosti i 27%3 manje obješenosti kože

Rénergie H.P.N 300-Peptide krema također se može upotrebljavati za njegu vrata:

 • Nakon 2 tjedna: 90% žena smatra da im koža na područja vrata izgleda glađe, a 93% smatra da je mekša.[4]
 • Nakon 8 tjedana: 86% žena smatra da im koža na područja vrata izgleda zategnutije, a 88% smatra da je čvršća.4

Trenutna i dugotrajna hidratacija: 49% više nakon 4 sata, 42% više nakon 8 sati i 12% više nakon 24 sata.[5]

NOVA EKOLOŠKI LUKSUZNA AMBALAŽA

Slijedeći Lancômeovu predanost smanjenju utjecaja na okoliš, Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema dolazi u novoj staklenoj posudi koja se može puniti i ponovno koristiti i koja je napravljena od 30% recikliranog stakla i 22% je lakša[6], što nam omogućuje uštedu od 70 tona stakla godišnje[7]. Nakon dvaju punjenja uštedi se do 64% sirovog materijala[8] u usporedbi s ponovnom kupnjom pune obične staklenke. Na taj način Lancôme uštedi više od 400.000 staklenki Rénergie kreme.

Održivije pakiranje koje koristi 64% manje sirovina8:

 • 77% manje stakla
 • 25% manje plastike
 • 20% manje kartona.

Ponovnim punjenjem Rénergie H.P.N. 300-Peptide kreme pomažete uštedjeti 64% materijala za ambalažu[9]:

 • 67% manje stakla
 • 34% manje plastike
 • 20% manje kartona

[1] Kako je prikazano na rekonstrukciji modela kože

[2] Usporedba rezultata na koži nakon korištenja kreme Rénergie H.P.N. 300-Peptide i prethodne kreme Rénergie Multi-Lift Ultra

[3] Klinička studija na 84 žene nakon 8 tjedana

[4] Samoprocjena 75 žena

[5] Instrumentalno ispitivanje na 24 žene nakon samo jedne primjene

[6] Usporedba Rénergie H.P.N. 300-Peptide i kreme Rénergie Multi-Lift Ultra kreme.

[7] Na temelju količina Rénergie Multi-Lift Ultra kreme u 2021. godini

[8] Usporedba između jedne kreme Rénergie H.P.N. 300-Peptide i dvaju ponovnih punjenja te triju punjenja kreme Rénergie Multi-Lift Ultra

[9] Usporedba između jedne kreme Rénergie H.P.N. 300-Peptide i dvaju ponovnih punjenja te triju posudica kreme Rénergie H.P.N. 300-Peptide

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI