Nove sezone poznatih naslova – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Nove sezone poznatih krimi serija kao što su „FBI“, „Bull“ i „Ubojstva u Midsomeru“ u ožujku kreću na FOX Crime kanalu, a ljubitelji obiteljskih drama na FOX Life kanalu uživat će uz seriju „To smo mi“, koju je Američki filmski institut proglasio najboljim televizijskim programom godine.

FBI (FBI)

Od 15. ožujka utorkom u 22h, FOX Crime

Od dobitnika nagrade Emmy Dicka Wolfa stiže serija koja vjerno prikazuje s kakvim se sve izazovima nose agenti Federalnog istražnog ureda u New Yorku. Ističe se posebna agentica Maggie Bell (Missy Peregrym) koja je istinski posvećena ljudima s kojima radi, ali i onima koje štiti. U četvrtoj sezoni susreće se s ubojstvom mlade žene nakon tuluma na jahti, hakerom koji onemogućava rad bolnicama, serijskim ubojicom, ali i brojnim drugim slučajevima u kojima pokušavaju dovesti zločince pred lice pravde.

Bull (Bull)

Od 16. ožujka srijedom u 22h, FOX Crime

Dr. Jason Bull (Michael Weatherly) vodi tvrtku Trial Analysis Corporation, a životna mu je ambicija znati čitati sve ljude oko sebe, odvjetnike, suce i porotnike kako bi njegovi klijenti dobili parnicu, bez obzira na to jesu li doista nevini. Šarmantni Jason kombinira svoje znanje iz psihologije, informatike i vlastite intuicije u nastojanju da promijeni mišljenje porotnika. Zabavna serija o zagonetkama i igrama uma koja oduševljava već šestu sezonu.

MIDSUMMER MURDER XVII

‘BREAKING THE CHAIN’

Ubojstva u Midsomeru (Midsomer Murders)

Od 18. ožujka petkom u 22h, FOX Crime

Što jednu seriju čini dugovječnom? Ljubitelji ove serije koja ulazi u 18. sezonu složili bi se da je tajna u dobro osmišljenim likovima i vrhunskoj glumačkoj postavi, a dojam upotpunjava mistično okruženje ruralnog kraja. Inspektor John Barnaby (Neil Dudgeon) s partnerom Charliejem Nelsonom (Gwilym Lee), istražuju spletke, misterije i umorstva. Od nemilosrdnog rivalstva na natjecanju do letećih objekata uočenih nad Midsomerom, mirna pokrajina postaje nesigurno mjesto za život.

To smo mi (This is Us)

Od 30. ožujka srijedom u 22h, FOX Life

Radnja prati obitelj Pearson kroz desetljeća: od 1980-tih kroz likove Jacka (Milo Ventimiglia) i Rebecce (Mandy Moore) kao mladih roditelja pa sve do sadašnjosti i njihove odrasle djece, Kevina (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) i Randalla (Sterling K. Brown). Ovu inteligentnu dramu koja mijenja uobičajene predrasude o ljudima, uskoro gledamo u šestoj sezoni.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI