Obiteljska idila na luksuznom privatnom klizalištu Georgine Rodriguez i obitelji ispred njihovog doma u Madridu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Georgina Rodriguez, partnerica najpoznatijeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda, podijelila je na svom Instagramu video obiteljske zabave na privatnom klizalištu ispred njihove kuće u Madridu. Video na kojem se vidi kako cijela obitelj uživa u zimskim radostima izgleda kao iz prave zimske bajke, vrlo je brzo postao viralni hit, kao i onaj na kojem Georginina i Ronaldova kćerka Alana Martina slavi svoj 6. rođendan zabavljajući se s obitelji i prijateljima uz preslatke prve klizačke pokrete. Tako su milijuni ljudi popratili i nogometaševu vožnju na ledenom triciklu, kao i klizačke utrke njihovih sinova. A kako i ne bi kad samo Georginu prati preko 53 milijuna pratitelja diljem svijeta. Priču o ugodnoj suradnji s Georginom opisala je Rahela Bošnjak, project managerica brenda Ice Wonderland Exclusive.

Georgina je svjetska zvijezda i za nju je poznato da predvodi svjetske trendove. Imati privatno klizalište rezervirano za obitelj i prijatelje bila je njezina velika želja i drago nam je da smo je upravo mi ostvarili.

Klizalište čija je snimka obišla cijeli svijet proizvod je hrvatskog brenda Ice Wonderland iza koje stoje uspješni poduzetnici Rahela i Natko Bošnjak koji već više od 10 godina uz slogan Delivering Winter Joy svoja klizališta postavljaju diljem Europe. A kako je prošla njihova ledena Madridska avantura na imanju ispred kuće jednog od najpoznatijih parova današnjice ispričala je Rahela Bošnjak.

Georgina i njezin stručni tim izuzetno su profesionalni i cijela naša suradnja je bila iznimno ugodna i na vrlo visokom nivou. Sve što smijem reći je da se u tih nekoliko dana koliko smo proveli zajedno pokazala izuzetno brižnom osobom, te joj je glavni cilj bio osigurati blagdansku zabavu u kojoj će uživati cijela obitelj i njihovi prijatelji. Pripremila je i blagdansku hranu za cijelu ekipu, churrosi su bili izvanredni, a pokazala se i kao odlična klizačica a sve to možete vidjeti i u njezinom videu, cijelo društvo bilo je oduševljeno našom maskotom pingvina i dodatnim spravama za zabavu na ledu.

Njihova ekskluzivna klizališta za privatne korisnike pravi su zimski raj za one koji vole privatan luksuz i zabavu u krugu svojih prijatelja i obitelji. Tako Ice Wonderland Exclusive klizališta najčešće odabiru javne osobe koje privatno žele uživati u blagdanskoj ledenoj čaroliji. Upravo to ova tvrtka nudi svojim ekskluzivnim klijentima – uživanje u luksuznoj zimskoj zabavi, klizalištu na na privatnoj lokaciji, organizaciji druženja uz light show, glazbu, predstave na ledu, privatne škole klizanja i stvaranju uspomena koje traju cijeli život – uz najveći luksuz poznatih osoba današnjice koji nema cijene – privatnost i  ugodno provedeno vrijeme sa obitelji i prijateljima.

Već dugo radimo na ekskluzivnom proizvodu luksuznih klizališta namijenjenih privatnom korištenju. S obzirom na to da su naši klijenti za ovaj proizvod osobe visoke platežne moći koje čuvaju svoju privatnost, sve naše suradnje se ostvaruju putem preporuka poštujući njihovu privatnost te njih nikada ne komuniciramo javno. Unatoč tome, odluka ovakve javne objave jedne od najpoznatijih žena na svijetu dala nam je veliku vidljivost i naravno da smo jako sretni što bili dio toga i što je upravo ta objava postala viralna“, naglasila je Rahela Bošnjak.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI