Ojačajte imunitet ukusnim napitkom na bazi prirodne liofilizirane matične mliječi

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Za imunitet se pita Revita

Revita Orange

za imunitet se pita revitaNapitak Revita Orange visokokvalitetan je dodatak prehrani u prahu na bazi prirodne liofilizirane matične mliječi i vitamina C. Dokazano povećava otpornost, ubrzava oporavak i smanjuje nivo stresa u organizmu. Revitu krasi tradicija duga trideset godina i provjerena receptura te dokazani rezultati. Preporučuje se osobama svih uzrasta i djeci od treće godine života.

Matična mliječ je prirodni pčelinji proizvod koji sadrži više spojeva: mješavinu aminokiselina, vitamine (osobito B kompleksa i vitamin C), lipide, masne kiseline, uigljikohidrate, hormone, enzime i mineralne tvari. Matična mliječ potiče regeneraciju, oporavak organizma i imuniteta te vraća metabolizam u balans. Poznata je po svojim mnogobrojnim blagodatima na ljudski organizam. To je pravo prirodno blago iz košnice koje proizvode pčele.

Revita Fe Forrest Berries

Ovo je visokokvalitetan dodatak prehrani u prahu na bazi prirodne liofilizirane matične mliječi i dodanog dvovalentnog kelatnog željeza (najsličnijeg željezu u našem organizmu) s okusom šumskog voća. Revita Fe Forrest Berries posebno se preporučuje osobama koje imaju pomanjkanja željeza u krvi. Nema težak okusa metala prilikom konzumacije niti pada teško na želudac. To ga čini jedinstvenim napitkom na bazi željeza na tržištu.

Foto: promo

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI