One Possible Option u riječkom Pogonu kulture – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


One Possible Option u riječkom Pogonu kulture

Grupa One Possible Option, koja je oduševila publiku albumom “No King” objavljenom za Croatia Records 2020. godine, započinje svoju veliku koncertnu priču.

Jedan od predvodnika novog riječkog alt rock vala kreće iz svoje Rijeke gdje će nastupiti u Pogonu kulture u petak 15. travnja što je njihov prvi veliki samostalni koncert nakon dugo vremena, ali i prvi nakon izlaska albuma “No King” koji se uz odlične kritike našao na najvažnijim listama najboljih izdanja. Bendu je i zaradio nagrade za singl i izvođača godine (Ri Rock), najbolju novu grupu (Music Pub, HR2) te album godine (Sound Report). Riječki koncert dolazi kao kruna dugogodišnjeg rada benda i uspjeha prvog albuma koji je publici predstavljen spotovima za pjesme “Breathe”, “All We Do Today”, “Erase” te singlom “Awake”. Kao gosti na koncertu će nastupiti nova riječka grupa Ministranti.

Koncert se održava u sklopu akcije “Jer svirati se mora” pod organizacijom Baba Productiona. Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Shopu u shopu u Rijeci te na svim Eventimovim prodajnim mjestima, kao i na web stranici Eventim.hr po cijeni od 50kn. Na dan koncerta ulaznice će koštati 60 kuna.

Foto: Filip Gržinčić

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI