Orijentacijsko svjetlo za ugodniji noćni odlazak u kupaonicu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Orijentacijsko svjetlo – pomoć pri noćnom odlasku u kupaonicu

Najbolje rješenje je korištenje noćne rasvjete s funkcijom prigušivanja, primjerice – Geberit orijentacijsko svjetlo s mekanim LED osvjetljenjem. Nježni snop svjetla aktivira se pomoću senzora blizine i može svijetliti u jednoj od sedam boja, koje se mogu odabrati pojedinačno. Ova pametna funkcija integrirana je u tri Geberit proizvoda.

Od Geberit DuoFresh modula, koji se može kombinirati s gotovo bilo kojom tipkom za aktiviranje iz Geberit Sigme linije, do sanitarnog modula Geberit Monolith Plus i Geberit AquaClean Mera tuš WC uređaja – sva tri proizvoda ne samo da pružaju suptilno osvjetljenje, već i osiguravaju svjež zrak u kupaonici zahvaljujući njihovoj integriranoj tehnologiji odzračivanja mirisa.

Tipka za aktiviranje ispiranja Geberit Sigma50 s Geberit Duofresh modulom

Geberit DuoFresh modul uklanja neugodne mirise iz WC školjke, uz to nudi i čitav niz inteligentnih funkcija. Na primjer, opcijski ugrađeni senzor otkriva kad god se netko približi WC školjci i automatski aktivira jedinicu za uklanjanje mirisa. Štoviše, LED orijentacijsko svjetlo automatski se uključuje noću kako bi vam osvijetlilo put do kupaonice.

Bathroom 5 D4 Monolith Plus orientation light blue

Geberit Monolith Plus

Sanitarni modul za WC Geberit Monolith Plus pravi je multitalent. Integrirano odzračivanje, tehnika inteligentnog senzora za decentnu LED rasvjetu i naročito komforno aktiviranje ispiranja samo su tri od mnogih njegovih prednosti.

Tuš WC uređaj s mnoštvom pametnih funkcija

Geberit AquaClean kombinira praktičnost, dizajn i održivost s poznatom Geberit kvalitetom kako bi se stvorila estetska i inovativna rješenja za kupaonicu. Geberit AquaClean Mera dolazi u kompletu s noćnom rasvjetom.

Više informacija potražite na www.geberit.hr

Povezano: Kupaonica kakvu želim

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI