Orpur kao osobni pečat – kada je miris puno više od mirisa

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Orpur ili „čisto zlato“, jedinstvena je oznaka koja se dodjeljuje isključivo najfinijim i najkvalitetnijim prirodnim sastojcima u mirisu. U pitanju je etiketa koju je kreirao čuveni švicarski Givaudan 2000. godine, s ciljem da otkrije i promovira potencijal kultnih prirodnih sirovina u parfumeriji.

Najnoviji miris iz Avonove kolekcije, ponio je Orpur laskavu titulu. Novi Wonder predstavlja do sada najsvježiji miris iz Today, Tomorrow, Always kolekcije, nudeći damama svježe i uzbudljive mirisne senzacije cvjetnih i mošusnih nota od sastojaka vrhunske kvalitete. Miris ručno branih pupoljaka cvjeta naranče, pomiješan s iskričavim bergamotom, kao i toplom, dugotrajnom cedrovinom – pretvara se u luksuznu priču na koži koja sto jezika govori!

Ova čudesna esencija aroma pod imenom Wonder iz Today, Tomorrow, Always kolekcije dostupan je u katalogu po cijeni od 22,50 € (169,53 kn).

Čisto zlato na koži – tajne Orpur kvalitete

Jeste li znali da je miris stimulans dobre energije?

Naučno je dokazano da nas mirisne note mogu opustiti, poboljšati nam raspoloženje, a djeluju i kao poticaj samopouzdanju! A kada je u pitanju miris koji nosi oznaku Orpur, taj efekt se povećava jer znate da na svojoj koži nosite upravo najkvalitetnije sastojke.

Orpur u prijevodu znači „čisto zlato“, i tu etiketu je kreirala kuća „ukusa i mirisa“ Givaudan, i to samo za izvanredne sastojke najfinijih prirodnih sirovina.

Baš takav je i novi Avonov miris Wonder iz kolekcije Today, Tomorrow, Always. U pitanju je novi, svjež miris čiji su sastojci vrhunske Orpur kvalitete. Miris pupoljka cvjeta naranče je svježiji i zeleniji od potpuno procvjetalog cvijeta naranče, pomiješan sa svjetlucavim bergamotom, i toplom, dugotrajnom cedrovinom – na koži dugo ostavlja osjećaj luksuza i svježine. A tajna kvalitete leži upravo u svježe ručno ubranim pupoljcima cvjeta naranče i vrhunskim sastojcima, a cvjetna i mošusna nota ovog mirisa zadovoljit će i one s najistančanijim mirisom.

Orpur etiketa na mirisima – Kako miriše čisto zlato?

Još je čuvena Marilyn Monroe rekla da ne postoje žene koje ne vole parfeme, već samo one koje još uvijek nisu našle svoj miris. Jer, parfem je ipak nezamjenljivi dodatak žene koja želi biti upamćena.

A koliko je miris važan u kozmetičkoj industriji, dokazuje i inicijativa u posljednja dva desetljeća da se istinski kvalitetnim mirisima dodijeli svojevrstan pedigre. U pitanju je jedinstvena oznaka švicarske Givaudan kuće „ukusa i mirisa“, pod nazivom Orpur (u prijevodu „čisto zlato“) koja se dodjeljuje samo najfinijim kvalitetama prirodnih sastojaka u jednom mirisu.

Najnoviji miris iz Avonove kolekcije Today, Tomorrow, Always, veoma simboličnog naziva Wonder, zaista je pravo malo čudo Orpur kvalitete. Napravljen od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, ovaj moderni, romantični miris izgrađen je oko pupoljka cvijeta naranče, u trenutku tik pred cvjetanje, kako bi se dobila svježija esencija i moderni zeleniji cvjetni aspekt mirisa. U kombinaciji s blistavim bergamotom i sofisticiranim cedrovim drvetom, Wonder ostavlja nezaboravni trag cvjetnog i elegantnog potpisa.

Novi Avon miris Orpur kvalitete slavi ljubav i veseli se budućim romansama ovog proljeća. Baš je zato razigrani 1. travanj uzet kao datum u kojem je Wonder iz Today, Tomorrow, Always kolekcije predstavljen u katalogu, i to po cijeni od 22,50 € (169,53 kn).

Kada birate miris, želite da on bude Orpur kvalitete

Kada kažemo Orpur prvo na što pomislimo su kvaliteta i ekskluzivnost. U prijevodu, Orpur znači „čisto zlato“ – to je etiketa koju je kreirao Givaudan i ova jedinstvena oznaka dodjeljuje se samo izvanrednim sastojcima, najfinijih prirodnih sirovina.

Baš takav je i novi Avonov miris Wonder! Ovaj miris predstavlja najsvježiji miris ikada iz Today, Tomorrow, Always kolekcije, nudeći potrošačima svježe i uzbudljive mirisne senzacije prožete luksuzom. Cvjetna i mošusna nota ovog mirisa zadovoljit će i one s najistančanijim mirisom.

Novi miris najromantičnijeg Avonovog brenda slavi ljubav– esencija pupoljaka cvijeta naranče predstavlja nadu u buduću romansu. Uparen sa svjetlucavim bergamotom i dugotrajnim cedrovim drvetom, najkvalitetniji sastojci čine ovaj miris pravim izborom svake moderne dame.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI