Ostavlja bez daha

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Guess donosi još jednu sofisticiranu i romantičnu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2022. Kolekcija je prožeta pastelnim tonovima te iznova odiše stilom i elegancijom. Guess nastavlja osvajati sve istinske ljubiteljice mode i dobrog dizajna.

Nježne boje važan su segment njihove proljetne bajke. Neodoljiva romantičnost kolekcije razbijena je s par komada u zmijskom uzorku, koji su odličan kontrast sofisticiranosti bijele boje i romantičnim detaljima.

Modni dodaci su upravo ono što čini kombinaciju potpunom. Torbice i cipele nježnih tonova, odlično će se uklopiti u modne komade ove kolekcije. Dat će jednu posebnu dozu elegancije.

Možete birati između minijaturnih modela torbi u koje vam stanu osnovne stvari poput mobitela, ruža i novčanika; ili se odlučite za prostrane modele ako poželite još nešto staviti.

Nema pravila kada se i gdje koje cipele nose jer prema Instagram momentima slobodno možete kombinirati čizmice uz proljetne suknje i haljine kao i tenisice uz poslovne kombinacije poput hlača i sakoa ili pak uz elegantne haljine. Naravno vječni klasik-štikle uvijek su pravi ”šlag na torti”.

Odmjerena, nježna i opet provokativna, ova će kolekcija sigurno dobiti simpatije brojnih dama sa stilom.

Svoje najdraže modne favorite s kojima će te složiti savršene outfite potražite u Guess, Guess Accessories, i Fashion&Friends store-u ili iz udobnosti svoga doma na www.fashionandfriends.hr !

The post Ostavlja bez daha appeared first on She.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI