Ove torbe su izbor Ane Rucner, a sada ih možete nabaviti uz blagdanske popuste

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ove torbe su izbor Ane Rucner, pronađite svoga favorita

Riječ je o torbama izrađenim od kvalitetne goveđe kože. Poznato je da su torbe od prave kože nešto skuplje, no kvaliteta opravdava cijenu.

U ovo predblagdansko vrijeme osmišljavamo ideje za originalne darove kako bismo razveselili drage ljude. Ne zaboravite nagraditi i sebe, počastite se nekim od modela torbi koje nosi i Ana. Osim kožnih torbi, u ponudi ovog hrvatskog brenda pronaći ćete brojne ideje za blagdansko darivanje. Ako želite ‘igrati na sigurno’ kvalitetan i koristan dar poput kožnog novčanika, etuija, rukavica ili remena, uvijek je na listi onih najpoželjnijih.

Torbe jednostavnih linija

Galko torbe jednostavnih linija savršeno se uklapaju u modni stil Ane Rucner. Ako tragate za modnim klasikom, ovaj model je pravi izbor. Zahvaljujući kombinaciji crne i kroko uzorka ovaj spoj klasike i modernog rezultirao je izuzetno atraktivnom torbom koju možete nositi u trendi, ali i u poslovnim izdanjima. Ana je uz ovu torbu kombinirala i atraktivne Galko kožne rukavice.

galko torba model 10-1399
Cijena torbe na popustu 514,00 kn, cijena rukavica 209,30 kn

Modeli za svaki dan

Ana rado bira praktične modele torbi koji su prikladni za svakodnevno nošenje. Za ugodnu šetnju romantičnim Zrinjevcem odabrala je Galko torbu srednjih dimenzija u zagasito zelenoj boji koju je kombinirala uz oversize kaput krupnog karo uzorka. Rezultat je prekrasan trendi look.

zelena galko torba model 10-1567
Cijena torbe na popustu 419,30 kn

Ova kožna ljepotica bezvremenog dizajna privukla je pozornost mnogih žena. Torba je dostupna u nekoliko zanimljivih nijansi, a i Ana je rado kombinira u svojim modnim kombinacijama.

Ove torbe su izbor Ane Rucner, ljubicasta Galko torba, model 10-1581
Cijena torbe na popustu 825,30 kn

Galko torba trokutastog oblika odmah nakon lansiranja nove kolekcija stekla je ‘it‘ status i prodana je u rekordnom roku pa je u tom periodu do nje bilo teže doći. Sada je ponovo dostupna, i to na popustu!

crvena galko torba model 10-1626
Cijena torbe na popustu 699,30 kn

Omiljeni model ruksaka

Posljednjih sezona svjedočimo velikoj popularnosti ruksaka na modnoj sceni, a omiljeni Anin model je ovaj Galko crni ruksak. Sofisticiranog i inovativnog dizajna omiljeni je modni komad brojnih fashionistica. Skriveni patent daje mu poseban izgled, ali i pruža veću sigurnost pa je čest odabir i brojnih putnika.

Crni ruksak Galko, model 10-1604
Cijena na popustu 909,30 kn

Ove torbe su izbor Ane Rucner, a vjerujemo da ćete i vi pronaći nešto za sebe. Kompletnu Galko ponudu možete pogledati u Galko webshopu

 

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI