Paraf za kraj godine snažno poručuje – “Dosta!” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Paraf za kraj godine snažno poručuje – “Dosta!”

Prvog dana mjeseca rujna godine na izmaku, novi, osmeročlani Paraf objavio je “Novi Berlin”, singl koji već samim nazivom direktno progovara o čemu se radi. Sada, za kraj još jedne atipične godine, prošireno izdanje riječkih punkera poručuje “Dosta”!

Paraf se smatra pobornikom iskrenog, direktnog pristupa gdje nema zakulisnih igara i dvosmislenog tumačenja. Stoga je pjesma ‘Dosta’ reakcija na globalni pritisak, sasvim svejedno iz kojeg smjera dolazi i koji nas ne čini sretnima i uporno ulijeva strah u našu svakodnevicu.

“Prezasićeni smo negativnim i lažnim, stoga kažemo Dosta” – poručuju.

Pjesmu “Dosta” Parafi će premijerno izvesti pred beogradskom publikom, u sklopu manifestacije Beogradska zima, u četvrtak 30.12. na Trgu Nikole Pašića, a posebna je po još nečemu. Naime, to je prva pjesma koju zajedno pjevaju Pavica i Zdrave Čabrijan (bas) uz koje ovu pravu punk žesticu izvode Iva Močibob (vokal), Valter Kocijančić (gitara, vokal), Raul Varljen (klavijature), Vlado Simcich Vava (gitara), Alen Tibljaš (bubanj) i Deni Šesnić (gitara), ovaj put i potpisnik vizualne interpretacije pjesme.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI