Pjesma “One More Hour” Tame Impale najnoviji je viralni hit na TikToku – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Pjesma “One More Hour” Tame Impale najnoviji je viralni hit na TikToku

Pjesma „One More Hour“ s albuma „The Slow Rush” Tame Impale je nakon trending videa na TikToku doživjela novi porast slušanosti! Viralni video je već u prva dva dana bilježio gotovo 2.9 milijuna pregleda i više od 500 tisuća lajkova čime je pjesma Tame Impale doživjela veliki povratak – i to dvije godine nakon što je izvorno objavljena!

Osim povećanja slušanosti i naglog rasta streaming brojki (čak 12 milijuna streamova u posljednjih mjesec dana samo na Spotifyju), zabilježen je i znatan broj novih korisnika koji su pjesmu na nekoj glazbenoj platformi poslušali što se, paralelno, znatno odrazilo i na pjesme s albuma „The Slow Rush”, ali i potaknulo interes za sveukupni glazbeni katalog Tame Impale.

S druge strane, u radijskom eteru, suradnja Tame Impala s Dianom Ross se ovog ljeta pokazala kao dobitna kombinacija! Zajednički singl „Turn Up The Sunshine” (s nedavno objavljenog albuma filmskog glazbe za „Illumination’s Minions: The Rise of Gru”) te aktualni PNAU remix neizostavan su dio ljetnog programa radijskih stanica diljem svijeta! Produkciju vesele, plesne pjesme s neodoljivom prizvukom sedamdesetih, potpisuje Grammyjem nagrađen producent Jack Antonoff.

Na krilma kako aktualnih tako i svih prethodnih uspjeha, Tame Impala, glazbeni projekt multiinstrumentalista Kevina Parkera, ovog kolovoza stiže u Hrvatsku!  Australski bend koji je svojim zvukom revolucionirao svjetsku modernu rock i pop glazbu nastupit će u pulskoj Areni 17. kolovoza!

Sjajni su nastupi Tame Impalu pozicionirali visoko na koncertnom radaru te se, uz velike turneje, ističu i kao jedno od najtraženijih festivalskih imena – među ostalim, predvodili su brojne festivale, uključujući globalno značajne Splendor in the Grass, Coachellu, Primaveru, Lollapaloozu, ACL i mnoge druge.

U sklopu turneje, Tame Impalu čine Kevin Parker (gitara, vokal), Dominic Simper (gitara, sintesajzer), Jay Watson (sintesajzer, vokal, gitara), Cam Avery (bas gitara, vokal) i Julien Barbagallo (bubnjevi, vokal), dok gotovu svu glazbu u svom studiju piše, snima, izvodi i producira kreativni motor Kevin Parker. Kao autor i producent Parker je, osim aktualne suradnje s Dianom Ross, radio s The Weekndom, Travisom Scottom, SZA-om, Lady Gagom, Markom Ronsonom, Kanyeom Westom, Kali Uchisom i mnogim drugima, a kao izvođač slovi kao jedan od najutjecajnijih vokala posljednjeg desetljeća.

Više informacija o ulaznicama i koncertu koji se održava 17. kolovoza u Pulu nalazi se OVDJE.

Foto: Dana Trippe

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI