Počela prodaja 50% jeftinijih ulaznica za LMF festival na Jarunu – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Počela prodaja 50% jeftinijih ulaznica za LMF festival na Jarunu

Krenula je prodaja ograničene naklade promotivnih festivalskih ulaznica za najspektakularniji festival na Jarunu, a trenutne cijene su čak 50% niže od konačnih

Nakon što je oduševio svojim prvim izdanjem više od 5.000 posjetitelja, LMF Festival u još atraktivnijem tonu vraća se na zagrebačko more od 3. do 5. lipnja 2022. godine. Posjetitelji mogu iskoristiti priliku i kupiti “blind tickets” po promotivnim cijenama koje su čak za 50% jeftinije od konačnih.

LMF Festival nakon svog uspješnog prvog izdanja, svoju drugu godinu započinje s još većim i bogatijim programom, koji će donijeti 3 dana nezaboravne zabave, spektakularne pozornice i velika svjetska imena elektronske scene.

Podsjetimo se kako su na prvom izdanju posjetitelji mogli uživati i tulumariti u jednom danu na velikoj glavnoj pozornici i čak šest pokretnih pozornica–party kamiona, a za početak lipnja 2022. godine, LMF Festival nam najavljuje još veće uzbuđenje koje će ispuniti vaša srca uz DJ elitu, mnoštvo zabavnih aktivnosti i popratnih sadržaja! Jarunsko jezero nazivamo s razlogom zagrebačkim morem zbog svog doprinosa turističkom i gospodarskom razvoju grada Zagreba, a LMF Festival koji nam dovodi svjetske mega zvijezde ima značajnu ulogu u tome i urbanizaciji hrvatske glazbene scene općenito.

Od danas, 17. prosinca, u prodaji je ograničeni kontingent festivalskih ulaznica za najvjernije posjetitelje festivala po blagdanskoj cijeni od 320 kuna, a VIP festivalske ulaznice mogu se kupiti već od 480 kuna. Ova jedinstvena prilika vrijedi do 23. prosinca, kada će biti objavljen i prvi val izvođača.

Ne propustite ovu priliku, a ostale informacije i ulaznice dostupne su na Eventim stranicama.

Foto: Dino Ninković

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI