Popularni Jamie Oliver donosi praktičan vodič kroz specijalni božićni jelovnik

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ako ovih blagdana želite isprobati nešto novo ili vam je ponestalo inspiracije, pomoć nudi jedan od najomiljenijih britanskih kuhara. Planetarno popularni Jamie Oliver u prosincu nadahnjuje u svojim dvjema emisijama na kanalu 24Kitchen.

Specijalne božićne serije ”Jamiejevi jednostavni božićni obroci” i ”Jamie Oliver: Zajedno na Božić” vrhunski su vodiči za kreiranje ukusne hrane i pića lake pripreme.

Jamie Oliver: Zajedno na Božić

U dvije epizode božićnog specijala ”Jamie Oliver: Zajedno na Božić”, na rasporedu u ponedjeljak, 20. i u utorak, 21. prosinca u 15:05 h, Jamie otkriva jelovnik za zabave koji uključuje odlične koktele, maštovite grickalice, ukusnu hranu i zadivljujuće deserte. Tu je i uzbudljiva alternativa tradicionalnom božićnom pečenju sa svim neizostavnim svečanim prilozima, a kroz mnoštvo savjeta i trikova omogućit će blagdansku pripremu obroka bez stresa i gubljenja dragocjenog vremena. Jamie jamči da ćete prateći njegove recepte zadiviti obitelj i prijatelje, bez obzira koliko gostiju planirate za svečanim blagdanskim stolom.

Jamiejevi jednostavni božićni obroci

Kroz emisiju ”Jamiejevi jednostavni božićni obroci” simpatični Jamie svoje gledatelje će ugostiti u Essexu gdje se on i njegova obitelj pripremaju za nešto drugačiji Božić. Iako se planovi mijenjaju iz dana u dan, Jamie je za svoju obitelj smislio kreativne recepte i nevjerojatan blagdanski objed koji će gledatelji moći lako slijediti i pripremiti.

Jamie će, između ostalog, za predjelo pripremiti slasne kobasice zamotane u tijestu, ispeći ukusnu hrskavu puricu s punjenim batacima i ukusne priloge, a za desert pripremiti ukusan čokoladni panj. Otkrit će i recepte za jela pripremljena od ostataka blagdanskog ručka kojih baš uvijek ima napretek.

I iako možda ni ovih blagdana mnogi neće biti u mogućnosti sjesti zajedno za stol i proslaviti Božić u krugu najmilijih, mnogima nam je potrebna proslava i opuštanje nakon još jedne teške godine. Zato kuhajmo s Jamiejem, a njegove jednostavne božićne obroke gledajte ponedjeljkom: 13. i 20. prosinca u 13:00 h na kanalu 24Kitchen.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI