Postoje junaci, zločinci i Black Adam

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


DC i Warner Bros. studio predstavljaju novog antijunaka čiju će ulogu preuzeti legendarni The Rock.

Dwayne Johnson je bez sumnje jedna od najvećih filmskih zvijezda na planetu, njegov angažman u svakom projektu se pomno prati iako i ti projekti često budu samo zabavan fast food za naše uspavane mozgove. Black Adam je Johnsonov veliki projekt koji svaki glumac obično doživi samo jednom u životu.

Gotovo 5000 godina nakon što je stekao sve moći egipatskih bogova i bio zatvoren, Black Adam je oslobođen iz svoje zemaljske grobnice i više je nego spreman izvršiti svoj jedinstveni oblik pravde i osvete nad modernim svijetom. Film prikazuje neke od najvećih kinematografskih svađa godine, a scene prepune akcije već se mogu vidjeti u finalnom traileru.

Johnsonu se u filmu pridružuju Aldis Hodge kao Hawkman, Noah Cantineo kao Atom Smasher, Sarah Shahi kao Adrianna, Marwan Kenzari kao Ishmael, Quintessa Swindell kao Cyclone, Bodhi Sabongui kao Amon i Pierce Brosnan kao Dr. Fate. Režirao ga je Jaume Collet-Serra, a scenarij je temeljen na DC liku koji su napisali Adam Sztykiel, Rory Haines i Sohrab Noshirvani. Lik Black Adama kreirali su Bill Parker i C. C. Beck.

Blockbuster Black Adam, u distribuciji Blitz filma, u kina dolazi 20. listopada.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI