Poziv za prijavu umjetničkog i kreativnog sadržaja za sudjelovanje na 17. Ogulinskom festivalu bajke

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ogulinski festival bajke se održava već 15 godina za redom će se ove godine po drugi puta održati u dva termina, drugi vikend u lipnju i drugi vikend u rujnu. Prvi puta 2020. godine radi pandemije se Ogulinski festival bajke održao u rujnu, a radi jako dobre posjećenosti i reakcije publike, organizatori su odlučili u 2021. održati ga u dva termina, i to onom lipanjskom i rujanskom. Lipanjsko izdanje najavljuje dolazak ljeta i nudi pregršt kulturnog sadržaja taman po završetku školske godine, što čini izvrstan motiv za dolazak u Ogulin brojnim školskim i vrtićkim grupama. Dok rujansko izdanje, na samom početku školske i vrtićke godine, na vratima jeseni, nudi obiteljima savršen obiteljski vikend izlet.

Tema ovogodišnjeg Festivala je „Dobro uvijek pobjeđuje“ baš kao i u nekim od najljepših hrvatskih i svjetskih bajki, slavimo pobjedu dobra, s nadom da će se popraviti epidemiološka situacija i da ćemo u ovoj festivalskoj godini slaviti kraj svjetske pandemije. Ogulinski festival bajke će se ponovno održati kao i prije početka epidemije te da ćemo se moći susresti s dragim ljudima i suradnicima bez straha i maski i zagrliti ih kao nekada. I ovogodišnji Festival ima namjeru donijeti bogat kulturno-umjetnički sadržaj s nekim od ponajboljih hrvatskih kazališnih predstava s vrhunskim izvedbama i glumcima. Niz kreativnih radionica će zabaviti pametne glavice i vrijedne ručice između predstava. A stranih izvođača sa svjetskih pozornica također ne bi trebalo nedostajati.

Svi zainteresirani pozvani su da ispune prijavu sadržaja kojim žele gostovati na Ogulinskom festivalu bajke. Prijaviti možete profesionalni ili amaterski umjetnički program ili kreativnu radionicu putem dostave odgovarajućeg obrasca, isključivo elektroničkom poštom, u za to predviđenom roku. Prijave su otvorene kako za lipanjsko tako i za rujansko izdanje u terminima 10.-12.06. i 09.-11.09.2022.

Rok za prijavu programa: 28.02.2022.

e-mail za prijavu: [email protected]

Nakon isteka roka prijave, organizator će u suradnju s umjetničkim direktorom izvršiti selekciju prijavljenog sadržaja te će o rezultatima odabira obavijestiti sve prijavitelje.

Veselimo se i ovogodišnjem druženju s vama!

Link na javni poziv:

https://www.tz-grada-ogulina.hr/novosti/poziv-za-prijavu-umjetnickog-i-kreativnog-sadrzaja-za-sudjelovanje-na-17-ogulinskom-festivalu-bajke/

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI