Poznat novi datum koncerta Gorana Bare i Majki u Šibeniku – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Poznat novi datum koncerta Gorana Bare i Majki u Šibeniku

Nedavno odgođeni koncert Gorana Bare & Majke održat će se 27. kolovoza 2022. na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila.

Podsjetimo, Goran Bare & Majke su trebali nastupiti na Tvrđavi sv. Mihovila 12.kolovoza, u sklopu projekta „GLASNO s Tvrđave“. Nažalost, zbog zdravstvenih problema, prvotno zakazani koncert odgođen je na novi datum, subotu 27.8. s početkom u 21h. Iz benda je potvrđeno da se Goran Bare osjeća dobro i stabilno.

Tako će za šibensku publiku, za kraj glasnog ljeta, ipak nastupiti jedan od najznačajnijih i najboljih hrvatskih rock sastava. Karizmatičan i neponovljiv umjetnik, na sveopću radost fanova i publike, nastupit će na prelijepoj šibenskoj tvrđavi gdje će u tom srednjovjekovnom ambijentu raspaliti emocije svih prisutnih. Tko je doživio Gorana Baru pod svjetlima reflektora zna da je to koncertno iskustvo svaki puta posebno i neponovljivo. Iskrene emocije i žestoka energija, svojstvena samo najvećima, prenijet će se GLASNO s Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku u emotivan vrhunac glazbenog ljeta.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima. Ulaznice za prethodno zakazan nastup bit će valjane i za novi datum događanja. Zahtjev za povratom ulaznica moguć je putem mail adrese info@eventim.hr zaključno s nedjeljom 21.8. kolovoza 2022 u ponoć.

Foto: Manuel Perlić

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI