Pravo je vrijeme da se riješite hiperpigmentacijskih mrlja uz DermaWise

Autor

KATEGORIJA

PODIJELIZa sve one koji pate od problema neujednačenog tena, tamnih mrlja ili hiperpigmentacijskih mrlja, jesen je pravo vrijeme da se njima pozabavite. Ova problematika je česta u zrelijoj dobi, za vrijeme trudnoće ili preosjetljivosti kože i različitih kožnih problema. Jedan od uzroka starenja kože je upravo izlaganje suncu, a može se prepoznati ne samo po borama nego i po tamnim mrljama koje nam većinom smetaju. Tamne mrlje, odnosno hiperpigmentacije na koži lica i tijela, mogu se uspješno smanjiti pa čak i potpuno nestati.

Pažljivim odabirom i kombinacijom aktivnih supstanci iz prirodnih ekstrakata biljki crvene djeteline, hamamelisa, medvjetke i zelene kave, formuliran je DermaWise gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja. Koristi prirodne izvore alfa-arbutina koji je derivat hidrokinona, jednog od najučinkovitijih, aktivnih sredstava za posvjetljivanje kože te ujednačava ten i djeluje na postizanje svjetlije puti kože s manje vidljivim mrljama. Osim toga, ekstrakt zelene kave i hamamelisa dubinski hidratiziraju, bore se protiv znakova preranog starenja kože te povećavaju sintezu kolagena.

Prednosti korištenja Derma Wise gela za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja:

  • Potiče ujednačenost tena
  • Koristi se za uklanjanje područja promjene boje na licu i tijelu
  • Pomaže u posvjetljivanju kože
  • Poboljšava opći izgled kože

DermaWise gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja je prozračan, prirodnog porijekla, pogodan za korištenje kod svih tipova kože. Lagano se nanosi i instantno upija što ga čini idealnom podlogom za make up. Za vidljive rezultate poželjno ga je koristiti dva puta dnevno, idealno ujutro i navečer, tijekom 4 do 8 tjedana. U slučaju hiperpigmentacije uzrokovane djelovanjem sunca, potrebno je izbjegavati izlaganje UV zrakama ili upotrijebiti kremu sa zaštitnim faktorom. Učinkovitost DermaWise gela za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja potvrdio je i J.S. Hamilton laboratorij kod 95% ispitanika, na svim tipovima kože, uključujući osjetljive dijelove i intimnu zonu i to nakon samo 4 tjedna korištenja. Može se koristiti na koži lica, vrata, prsa i ostalih dijelova tijela. Svakako treba izbjegavati kontakt s usnama i očima. Također pomaže i kod uklanjanja širokog spektra ožiljaka od starih ožiljaka, ožiljaka od opekotina, piercinga, ožiljaka od akni, depilacije i slično.

Hormonalna hiperpigmentacijska pjega nakon 2 tjedna korištenja, slika prije i poslije

DermaWise proizvodi su dostupni na Webshopu i bolje opremljenim ljekarnama.

Source link

Autor

PODIJELI