Predstavljena Fillerina, prvi neinvazivni filer tretmana za kucnu upotrebu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Prvi neinvazivni filer tretman  za kućnu upotrebu – Fillerina, predstavljen je i u Hrvatskoj. Neinvazivna i bezbolna, Fillerina u Hrvatsku donosi tihu revoluciju na području hijalurona i alternativu hijaluronskim injekcijama. Za osvježenje kože lica više nije potreban odlazak u ordinaciju jer je Fillerinu uz pomoć neinvazivnog aplikatora moguće primijeniti u intimi vlastitog doma.

Jasna Perica Krpina, SALVEO, Mariangela Bonato, Guido Ciranna LABO

Fillerina je razvijena u švicarskom laboratoriju tvrtke Labo čiji su stručnjaci dugogodišnjim istraživanjem uspjeli stvoriti Fillerina complex formulu koja ulazi duboko u kožu, do samog dermisa. Do sada je ovaj način primjene hijaluronske kiseline bio upitan jer se hijaluron uglavnom zadržavao na površini i u gornjim slojevima kože. Taj problem u Fillerina 12HA rješava patent od 12 molekula različite molekularne mase koje su posebno učinkovite u prodiranju u dublje slojeve kože pri čemu pružaju učinak filera. Poznato je da samo jedna molekula hijalurona poput magneta veže i do 10 000 puta veću količinu vode. Organizam s godinama smanjuje  proizvodnju hijaluronske kiseline te koža i tkivo gube na elastičnosti i svježini.

Od sada je Fillerina u Hrvatskoj dostupna u odabranim ljekarnama, a brend na hrvatskom tržištu predstavlja farmaceutska tvrtka Salveo.

Salveo dugi niz godina gradi uspješne priče o bezreceptnim proizvodima kojima se vjeruje. To su proizvodi koji donose rješenja i spajaju medicinu i farmaciju, tradiciju i modernu tehnologiju, a mnogi od njih su u svojoj kategoriji nezamjenjivi. Fillerina je jedan od takvih brendova, dermokozmetički proizvod koji će biti dostupan samo u ljekarnama. Iako smo mislili da znamo sve o primjeni i djelovanju hijalurona, tvrtka Labo je pokazala da postoji i mogućnost razvoja neivazivnog filera za kućnu upotrebu. Vjerujemo da će Fillerina 12HA postati omiljeni dermokozmetički proizvod svih onih koji traže alternativu invazivnim metodama“, izjavila je marketing menadžerica u Salveu Jasna Perica Krpina, mag.pharm.

Fillerina® 12Ha Densifying-Filler intenzivni i dnevni tretmani dostupni su u tri različite koncentracije koje se odabire i dozira prema promjenama i stanju kože te pojavnosti bora.  Pored intenzivnih tretmana u ponudi, nalaze se i oni svakodnevni – Fillerina 12HA dnevna i noćna krema te krema za područje oko očiju i za područje usana. Jednostavnost korištenja je ono što Fillerinu 12HA čini jedinstvenom.

Fillerina se nanosi pomoću posebno patentiranog aplikatora, a učinak je vidljiv do četiri mjeseca. Upravo je jednostavnost korištenja ono što oduševljava naše korisnice. Potrebno je odabrati proizvod u skladu s godinama i stanjem kože, nanositi po uputi na željena područja kože,  koja će postupno dobiti svježiji izgled, s manje bora, i s učinkom povećanja volumena na području obraza, jagodica i usana“, istaknula je Jasna Perica Krpina, mag.pharm.

Hijaluronska kiselina je sastavni dio našeg organizma, baš kao kolagen i elastin. Ove molekule čine okosnicu vezivnog tkiva i one su formula ljepote naše kože. Sva tri sastojka se u prirodnim omjerima nalaze i u Fillerini 12HA koja u svijetu postaje broj 1 podrška prirodnoj ljepoti.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI