Prepustite se ritmu otočkog života

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Od 1185 otoka u Hrvatskoj samo se jedan naziva zlatnim. Insula Aurea ili otok Krk! Smješten je u središtu Kvarnerskog zaljeva, krasi ga blaga mediteranska klima i raznolike prirodne i povijesne ljepote. Vodimo vas u maleno otočko mjesto Punat, gdje vas čekaju miris slanog mora i zelene borove šume, šum valova i pjev ptica, ali i prava pustolovina i najbolji dječji zabavni program!

Kako bi zabava bila zagarantirana za najmlađe goste, a vrijeme za opuštanje za njihove roditelje, Falkensteiner Hotel Park Punat od 3. do 5. lipnja poziva na Funtastične vikende, kada će Hotel Park Punat postati dom najboljeg dječjeg zabavnog programa!

Hotel Park Punat

Malene i velike očekuju fantastični vikendi s puno zabave, igara, predstava, animacijskog programa i mnogo drugih iznenađenja. Prvog vikenda čeka vas uzbudljiv ‘Falky obiteljski vikend’ s obiteljskim radionicama, balonima, predstavama, filmovima i naravno neizostavnim druženjem s omiljenom maskotom mališana – Falkyem. Prvi vikend u 6. mjesecu na Krk stižu čudnovati ‘Magic Leon i njegova tajnovita škole iluzije’. Ovaj čaroban vikend bit će ispunjen školom magije, školom za čarobnjake i Hokus pokus eksperimentima. Ne propustite ove zabavne vikende na kojima će se vaše dijete zabaviti kao nikada do sad! Iznimna pogodnost svakako je i besplatan boravak za djecu do 12 godina.

Falkensteiner Hotel Park Punat

Okružen bujnom prirodom, mirisnim biljem i s neusporedivim pogledom na more, Falkensteiner Hotel Park Punat mjesto je gdje možete duboko udahnuti i prepustiti se slatkom besposličarenju te cijeli dan braniti svoj ‘položaj uz bazen’ ili upustiti se na aktivne i gastro avanture, dok se o vašim mališanima brine animacijski tim.

Čak 690 kilometara biciklističkih staza te brojne pješačke i trkačke staze odlično povezuju sva mjesta na ovom živopisnom otoku. U Falkensteiner Hotelu Park Punat  možete iznajmiti bicikl i e-bicikl te na dva kotača istražiti ljepote Krka. Za one koji na odmor ne idu bez tenisica za trčanje, važno je znati da postoji čak šest trkačkih ruta, različite duljine i zahtjevnosti, tako da podjednako mogu uživati i početnici i iskusni trkači.

Zahvaljujući usluzi ‘sport concierge’ u hotelu možete unajmiti sportsku opremu za razne aktivnosti: SUP-ove, opremu za ronjenje, bicikle… i upustiti se u pravu malu obiteljsku pustolovinu!

The post Prepustite se ritmu otočkog života appeared first on She.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI