Pun Mjesec u Djevici – iskoristite energiju punog Mjeseca kako biste vidjeli što dalje želite u životu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


I u tom svijetu u kojem je sve savršeno, nešto nedostaje. Nedostaje uzemljenje, onaj kontakt s realnošću, s onim što jest i što se sada i ovdje događa. Tome nam služi ovaj pun Mjesec u Djevici koji će se dogoditi 18.3. u 8 sati i 18 minuta na 27′ Djevice.

Pun Mjesec u Djevici – učini to!

Naši snovi traže put do manifestacije. Shvaćamo da odugovlačimo, bježimo, pasivno čekamo, a na nas čeka posao od kojeg bismo najradije pobjegli.

Energija Riba u kojoj se nalaze Sunce, Merkur, Neptun, Jupiter je ezoterična, fluidna, pomalo neuhvatljiva, obojena jakim osjećajima, snovima i maštarijama. Nasuprot se postavlja Mjesec u Djevici koji ima zadatak spustiti ideju na zemlju, dati joj oblik, vidjeti što je realno i moguće.

Sanjajmo otvorenih očiju.
Budimo praktični i organizirani u ostvarenju obaveza.
Pobrinite se za svoje zdravlje.

Tako je lako izgubiti se u svijetu beskonačnih mogućnosti, no ne smijemo izgubiti kontakt sa stvarnošću jer sve ostaje samo ideja, plan koji se ne ostvaruje, a potom se gubi s horizonta.

Vrijeme iscjeljenja

Ovo je vrijeme iscjeljenja. Vrijeme u kojem opraštamo sebi i drugima. Liječimo svoju dušu, ali i fizičko tijelo.

Ne strahujmo od pogreške. Učinimo to, i neka nam ishod pokaže što je najbolje za nas. Povlačenjem iz životne realnosti ne činimo ništa i imamo dojam da nam život nema smisao i svrhu.

Pustimo kontrolu. Tamo gdje ona živi nema ljubavi, nema onog unutarnjeg osjećaja istine, već samo strah koji nas blokira i iscrpljuje.

Želite li nešto, a to nemate? Usudite se. Krenite prema tome unatoč svemu. Živite svoj život punim plućima. I pogriješite ako treba, ljudski je. Naučite nešto iz toga i krenite dalje. Barem nećete žaliti za propuštenom prilikom i pitati se što bi bilo kad bi bilo.

I prije nego što vladavinom Ovna 20. ožujka krenemo u novu astrološku godinu, iskoristite ovu energiju punog Mjeseca kako biste vidjeli što dalje želite u životu, a što trebate ostaviti iza sebe i pohraniti u svoje pretince prošlosti, uz opraštanje i zahvalnost.

Povezano: Godišnji horoskop za 2022.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI