Retrogradni Merkur u Vagi – dajte si vremena da bolje vidite i shvatite

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Retrogradni Merkur u Vagi – preispitujem svoje odnose

Retrogradni Merkur nije loš utjecaj. Omogućuje nam da budemo introspektivni, dublje promislimo o nekim okolnostima, damo si dovoljno vremena za odluku dok okolnosti ne budu zrele za djelovanje. Retrogradni Merkur u Vagi usmjerava naše misli na odnose s drugima. Pokušavamo pronaći ravnotežu između ispunjenja osobnih potreba i očekivanja drugih.

Mogli biste primijetiti da u ovom periodu ne možete uspostaviti zdravu interakciju, vi ili druga strana niste spremni na razgovor, osjetljive teme se izbjegavaju. Nije ni to tako loše. Dajte si vremena da bolje vidite, shvatite i prikupite dovoljno informacija, a za odluku nikad nije kasno.

Sve ono što ste gurnuli pod tepih, polako izlazi na površinu.

Javlja se i neodlučnost, što dalje, kako pristupiti okolnostima koje su nas zadesile? Ako niste sigurni, dajte si vremena, ali i pružite potrebu informaciju osobi koja čeka na vašu odluku.

Možete shvatiti da su neke vaše pretpostavke o namjerama jedne osobe pogrešne. Moguće je i da vaše riječi budu krivo shvaćene i interpretirane.

Primijetite li da u vašem odnosu dolazi do distance ili da izostaje ona bliskost i povezanost, to ne mora biti nužno loše. Možda je potrebno samo malo vremena da oboje razmislite i da se stvari preslože.

Pojavljuje se jedna osoba iz vaše prošlosti. Ponovno se javlja, želite li obnoviti taj odnos?

Prisjećate se nekih okolnosti iz prošlosti, možda upravo sada dobijete potpunije informacije i pronađete mir s onim što je bilo.

Stavlja li vas netko na čekanje? Želite li pristati na to?

Pravda, diplomacija, život u vezi ili braku, parnice, ugovori i poslovna partnerstva s ovim Merkurom dobivaju na važnosti.

U svom retrogradnom kretanju Merkur će se suočiti s Plutonom 1. i 2. listopada, te 2. studenog pa u tim danima očekujte obnovu jedne priče koja se zbivala od 21. do 24. rujna.

U razdoblju oko 3. studenog u potpunosti ćemo shvatiti sve ono što se zbivalo od početka njegovog retrogradnog kretanja. Put će se u potpunosti očistiti i bit će nam jasno što dalje.

Povezano: Uštap u Ribama – emotivna priča puna dinamičnosti

Source link

Autor

PODIJELI