S lijepom i zdravom kosom u Novu godinu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Sve nas je obuzeo blagdanski duh, družimo se s nama dragim ljudima, uživamo u dobroj hrani, ali se i potajno veselimo paketićima ispod božićnog drvca. Međutim, ponekad muku mučimo s idejama za savršene poklone našim najmilijima. Zato vam sada priskačemo u pomoć.

Ne postoji žena koja ne mašta o zdravoj, gustoj, sjajnoj i njegovanoj kosi. Uslijed učestalih termičkih i kemijskih tretmana, kosa slabi i puca, a složit ćemo se da je to problem s kojim s susreću mnoge od nas. Vaša majka, sestra ili prijateljica potužile su se kako im je kosa beživotna i kako bi im samo čudo pomoglo da njihova kosa bude ponovno sjajna i zdrava? Dobra je vijest da im ne treba božićno čudo već K18 čudo u bočici, a kad kažemo da se rezultati vide već nakon četiri minute, nećete razmišljati dvaput o tome što kupiti najdražim ženama u vašem životu.

Pitate se kako je to moguće? Pružit ćemo vam malu lekciju iz znanosti. Upravo ona uskače u pomoć oštećenoj kosi. K18 koristi radikalno drugačiji pristup od tradicionalnih proizvoda. Naime, tradicionalni proizvodi za njegu kose samo prikrivaju oštećenja; regeneratori prekrivaju kosu uljima, dajući joj površinsku hidrataciju i sjaj, dok tretmani za oštećenu kosu rade poput unutarnjeg ljepila, ostavljajući kosu snažnom, ali krhkom, pružajući pritom samo privremene rezultate.

K18 je prvi proizvod, ujedno i leave-in (bez ispiranja), koji istinski zacjeljuje kosu iznutra prema van. Nastao je na temeljima biomimetike (oponašanje modela, sustava i elementa prirode u svrhu rješavanja složenih ljudskih problema), kako bi ponovno povezao keratinske lance, prekinute uslijed izbjeljivanja, bojenja i drugih kemijskih tretmana, ostavljajući kosu mekanom, glatkom, snažnom i lepršavom. Njegovo djelovanje je bolje i rezultati dramatičniji – što je oštećenje kose veće.

Tijekom 10-godišnjeg razdoblja istraživanja keratinskog proteoma koji pokriva 1,242 dekapeptida, K18 patentirao je prvi peptid koji je najučinkovitiji u povezivanju prekinutih keratinskih lanaca. To znači da K18 može pružiti trajne rezultate obnove i zacjeljenja kose u četiri minute. Zasad su u ponudi dva proizvoda: K18 maska, koji se može koristiti u frizerskom salonu i/ili kod kuće te K18 sprej, profesionalni proizvod koji se koristi isključivo u frizerskom salonu.

Pravilna njega zahtijeva dugoročna rješenja. Često zaboravljamo, zbog užurbanog tempa života i svakodnevnih obveza, brinuti o sebi na pravi način. Uz K18 masku koja dolazi u ambalaži od 5 ml, 15 ml i 50 ml, njegovana i zdrava kosa nikad nije bila bliže. Priuštite najdražim ženama u vašem životu najbolji poklon ovog Božića!

Možete ga nabaviti na službenoj web stranici: https://www.k18.hr/.

The post S lijepom i zdravom kosom u Novu godinu appeared first on She.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI