Šalica kave prepoznatljive i bogate arome za ugodna blagdanska jutra

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Topla šalica crne kave za poseban užitak

Dolaskom hladnijeg vremena i povlačenjem u toplinu naših domova, topla šalica crne kave donosi poseban užitak. Ritual ispijanja i uživanja u kavi ostaje prisutan neovisno o godišnjem dobu. Dok se domom širi intenzivan i bogat miris kave uz miris svježe pečenih kolačića, predblagdanski ugođaj je sveprisutniji. Prigodno pakiranje Arabesca Minas kave upotpunit će ugođaj Božića.

Prepoznatljiva Minas mljevena kava iz Arabesce, poznata po svojoj tradicionalnoj recepturi, jamči šalicu bogatu mirisima i okusima koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Svakim gutljajem potiče na novi gutljaj i na dijeljenje tog iskustva s drugima. Kako bi bila idealna za dijeljenje nama dragim ljudima, ona je odsad dostupna u prigodnom paketu.

Prigodno pakiranje Arabesca Minas kavePaket dizajniran u blagdanskom štihu, sadrži tri vrećice od 250 grama, prigodan je poklon za nadolazeće blagdane. Poklon sam za sebe ili kao dodatak učiniti će svakog sretnim.

Arabesca kava proizvodi se po posebnim recepturama visokokvalitetnih mješavina najfinijih kava kontroliranog podrijetla. Svojom bogatom aromom pruža vrhunski užitak ispijanja kave u bilo kojoj prigodi i u bilo koje vrijeme.

Ako i dalje ne znate što odabrati za ovogodišnje božićne poklone, prigodan paket Arabesca kave odlična je  ideja, razveselite sebe i drage ljude oko vas. Učinite jutra mirisna i posebna uz Minas mljevenu kavu.

Prigodno pakiranje Arabesca Minas kave dostupno je u trgovačkim lancima Spar, Tommy, Kaufland i KTC. Cijena prigodnog paketa je 39,99 kn.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI