Slavna glumica i pjevačica Lucija Šerbedžija autorskom pjesmom “Vodi me” najavljuje novo poglavlje u karijeri – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Slavna glumica i pjevačica Lucija Šerbedžija autorskom pjesmom “Vodi me” najavljuje novo poglavlje u karijeri

Osebujan vokal naglašava senzibilitet Lucije Šerbedžije koja pjesmom “Vodi me” otvara novu stranicu svojeg velikog umjetničkog stvaralaštva te je nadogradnja na njezinu dosadašnju vrlo uspješnu glumačku karijeru.

Pjesma “Vodi me” prva je s novog albuma kojeg će krasiti autobiografski tekstovi, vrlo emotivni i senzibilni, a koji su sastavni dio glazbe čistih melodijskih dionica koje kroz donekle eksperimentalne forme aranžerskog i produkcijskog pristupa, pomiču percepciju klasičnog pop i rock izričaja.

Pjesma “Vodi me” tj. riječi za pjesmu nastale su kao refleks moje potrebe za bijegom iz ove stresne i neurotične svakodnevice koju živimo te unutarnji poriv ka toplijem, ljubavnijem i mirnijem stanju.”, o pjesmi je izjavila Lucija Šerbedžija koja je napisala tekst dok glazbu potpisuje Branko Markota, a aranžmane Branko Markota i Zvonimir Dusper Dus koji je ujedno i glazbeni producent. Videospot je radio Danilo Šerbedžija.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI