Stigao prvi trailer četvrtog nastavka filma “Bad Boys” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Stigao prvi trailer četvrtog nastavka filma “Bad Boys”

U domaća kina ovo ljeto, od 6. lipnja, stiže akcijska komedija “Zločesti dečki: Sve ili ništa”, četvrti nastavak popularne franšize koja oduševljava gledatelje još od 1995. godine.

Nakon uspješnog prvog filma, stigao je i nastavak 2003. godine koji je na kino blagajna zaradio gotovo duplo više. Prije četiri godine, 2020. stigao je i treći nastavak „Zločesti dečki: Zauvijek“ koji je oduševio i kritiku i publiku, a na kino blagajnama zaradio više nego oba prethodna filma zajedno!

Prvi trailer filma donosi spoj još luđe oktanske akcije i još urnebesnije buddy komedije, a Marcus i Mike će se u novoj avanturi naći u bijegu dok pokušavaju svome bivšem zapovjedniku očistiti ime nakon što je iznenadno ubijen i nakon toga optužen za korupciju…

Režisersku palicu i dalje drži dvojac belgijski dvojac marokanskog porijekla Adil El Arbi i Billal Fallah, koji su režirali prethodni nastavak i najuspješniji film ove franšize „Zločesti dečki: Zauvijek“, a legendarnom dvojcu Willa Smitha (trilogija Ljudi u crnom, Dan nezavisnost, Ja, robot, Ja sam legenda, Hancock, Aladin, Kralj Richard) i Martina Lawrencea (Život, Crni vitez, Kuća debele mame 1 i 2, sitcom Partneri), i u ovom nastavku prate ih Dorn i Kelly, odnosno Alexander Ludwig (film Igre gladi, serija Vikinzi) i Vanessa Hudgens (uloge u High School Musical filmovima i serijama, voditeljica na dodjelama MTV i Oscar, sutkinja na američkom plesnom showu So You Think You Can Dance?)

U filmu će se pojaviti i Rhea Seehorn (serija Bolje nazovi Saula) i DJ Khaled u zasad nepoznatim ulogama!

 

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI