Što gledati na streaming servisima?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Tri najpopularnija streaming servisa, Netflix, HBO i Disney+, dostupni i u Hrvatskoj, na tjednoj bazi izbacuju nove serije i filmove. Ako se pitate što novo gledati, možete birati između komedija, akcija i fantasy žanra. Za vas smo odabrali nekoliko novih hit serija sa sva tri streaming servisa koje obavezno morate pogledati.

Unstable (Netflix)

Poznatom glumcu Rob Loweu se u ovoj seriji pridružuje njegov sin, John Owen Lowe s kojim se i kreirao seriju. Radnja prati bogatog znanstvenika koji više od ičega voli svoju suprugu i sebe. Nakon što mu supruga premine, Ellis Dragon kojeg glumi Rob Lowe, mora pronaći put kako nastaviti raditi.

Inače sjajan sitcom kojeg doslovno možete pogledati u jednom danu, a sigurno ćete se nasmijati do suza.

The Night Agent (Netflix)

Gabriel Basso glumi Petera Sutherlanda, agenta FBI-a koji postaje osumnjičenik u nizu događaja orkestriranih od strane najviših političara. Iako serija ima klasičnu radnju gdje sasvim običan agent postane glavni sumnjivac i mora dokazati svoju nevinost, serija je definitivno vrijedna gledanja.

Doogie Kamealoha, M.D (Disney+)

Doogie Kameāloha, M.D. svojevrsni je spin off klasičnog medicinskog sitcoma iz 90-ih Doogie Howser, M.D., ali u svijetu u kojem je raniji Doogie TV serija koja je inspirirala nadimak Lahela “Doogie” Kameāloha (Peyton Elizabeth Lee). Poput svoje imenjakinje, Doogie je medicinsko čudo i profesionalna liječnica, iako je još uvijek tinejdžerica.

The Mandalorian (Disney+)

Nakon više od dvije godine, prva akcijska serija Star Wars vraća se na Disney+. Zanimljivo je i to što i u ovoj seriji glumi Pedro Pascal koji se proslavio u još uvijek broj jedan seriji, The Last of Us. Što se tiče radnje, pred Mandoum i Groguom je još uvijek mnogo opasnosti u trećoj sezoni, budući da se dvojac vratio na rodni planet. Svi ljubitelji ove franšize jedva su dočekali treću sezonu Mandaloriana koja je izašla 1. ožujka.

The Last of Us (HBO)

Serija koja je adaptacija videoigre već je nekoliko tjedana broj jedan serija na svim ljestvicama. Ukoliko je niste odgledati, svakako odvojite vrijeme i pogledajte zašto je The Last of Us toliko popularan. Vjerujte, nećete požaliti.

U središtu priče su Joel (Pedro Pascal) i Ellie (Bella Ramsey), dvojac koji je razvio vezu između oca i kćeri dok je on pokušava sigurno prevesti preko zemlje. Ellie je možda jedini čovjek koji je imun na smrtonosnu kugu koja je gotovo istrebila čovječanstvo.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI